Sanne van Paassen

Voormalig topsporter en mental coach

Sanne van Paassen staat vol energie en passie op het podium. Maakt graag de vertaalslag hoe je met de juiste mindset succesvol bent in de sport, maar ook business. Tevens past ze dat toe in haar workshops en mountainbike clinics die ze geeft. Ze laat mensen ervaren hoe ze vanuit hun flow en fun nog meer hun eigen koers kunnen varen.

"Het normale leven, dat is pas topsport!"

Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens haar sportcarrière ervaarde ze aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ze het heel normaal dat in de periode dat ze het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ze had het gevoel dat ik alles aankon. Sanne wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat Sanne zwaar geblesseerd raakte, een van de heftigste periodes uit haar leven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal was ze een wrak. Vork, hooi; je snapt ‘t. Sanne legde de lat enorm hoog. Te hoog. Tijd voor rust. Lang verhaal kort: ze kwam er weer bovenop. Door haar mindset te veranderden kon Sanne weer genieten van haar leven. Ze had namelijk een droom: weer koersen. Maar wel op haar manier! Sanne leerde luisteren naar mijn lichaam en vertrouwen te hebben. Haar allergrootste overwinning: terugkomen van deze heftige blessure! In 2016 stopte ze haar sportcarrière om vol overgave haar maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ze achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ze zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Sanne leerde mezelf op andere vlakken kennen, ontdekte mijn ‘flow’ en voor ze het wist had Sanne een manier gevonden waarop ze zowel haar maatschappelijke als sportieve dromen kon najagen. Deze ervaring gunde haar meer mensen en het leek me fantastisch om mijn verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals Sanne altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Inmiddels helpt Sanne anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Sanne van Paassen inhuren als spreker?

Voor presentaties over mindset, sport, leiderschap, business. Ook in combinatie met een workshop of mountainbike clinic. Heeft zichzelf gespecialiseerd in het coachen en bewegen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Sanne van Paassen

Wat klanten zeggen over
Sanne van Paassen

Sprekers zoals Sanne van Paassen

Sanne van Paassen boeken?