Sebastiaan Tan

Oprichter Caspar Coding en mede-oprichter Temper

Sebastiaan Tan ziet zichzelf als een kruising tussen een ondernemer en een avonturier, een ontdekkingsreiziger zoals hij het zou noemen. Zo is hij in de winter van 2019 langs acht Afrikaanse steden getrokken om daar de beste software ontwikkelaars uit de regio te vinden, met de insteek om deze software developers extreem leuke en uitdagende banen in Europa te geven. Dit is slechts één van de vele voorbeelden die Sebastiaan Tan typeren.

"Bij twijfel altijd doen"

Vanaf zijn jonge jaren heeft Sebastiaan Tan handeltjes en kleine ondernemingen gehad. In 2008 begon hij daar een extreme levensstijl aan toe te voegen: wereldreizen en extreme sporten. In zestien uur zwom hij (als één van de twaalf Nederlanders) het Engelse Kanaal over, hij vocht Muay Thai wedstrijden in Thailand, rende marathons op blote voeten, voltooide twee volledige Iron Man races, vloog in straaljagers en doorkruisten bijna alle continenten met een motor. Deze levensstijl heeft veel succes in ondernemerschap met zich meegebracht. Zijn twee bedrijven Caspar Coding en Temper zijn bijzondere bedrijven, die zich typeren door excentriciteit. In zijn vroege twintiger jaren slaagde Sebastiaan Tan er in een fulltime sales job in minder dan vijf uur per week te doen, terwijl hij de wereld rond reisde. In die periode bouwde hij ook zijn passief inkomen op door te investeren in onroerend goed. De missie van Sebastiaan is mensen laten bewegen, letterlijk en figuurlijk. Hij motiveert mensen te gaan sporten en te ondernemen. Ondernemen hoeft niet te betekenen dat je een bedrijf begint. Ondernemen kan in zijn ogen vele andere zaken omvatten. Denk aan reizen, een (gekke) hobby of (sportieve) doelen stellen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Sebastiaan Tan inhuren als spreker?

Sebastiaan Tan heeft van jongs af aan verschillende ondernemingen gehad. Deze ondernemendheid en energie steekt hij ook in een extreme leefstijl door veel te reizen en extreme sporten te beoefenen. Als dagvoorzitter, keynote spreker en Q&A’s vraagbaak weet hij zijn ervaringen en enthousiasme moeiteloos op het publiek over te brengen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Sebastiaan Tan

Wat klanten zeggen over
Sebastiaan Tan

Sprekers zoals Sebastiaan Tan

Sebastiaan Tan boeken?