Serge Haubourdin

Voormalig Olympisch coach en oprichter Hercules Academy

Serge Haubourdin is met zijn universitaire masters een inhoudelijk ijzersterke spreker. Hij was jarenlang coach van Sabine Appelmans en hij was ook voormalig topsportcoach voor de Vlaamse en Belgische Tennisfederatie en Olympisch coach in Sydney 2000. Serge is medeoprichter van de Hercules Academy. Met al zijn ervaring geeft hij inspirerende lezingen over onder andere burn-out preventie.

Serge Haubourdin is Master in Psych Energetica, Master in rechten en bedrijfsbeheer. Hij was jarenlang coach van Sabine Appelmans en dus voormalig topsportcoach Voor de Vlaamse en Belgische Tennisfederatie en voormalig Olympisch coach (Sydney 2000). Serge is medeoprichter van de Hercules Academy. Met zijn team begeleidt hij wereldwijd bedrijven in de coporate well being en Human Science. Dit omvat zowel persoonlijke evolutietrajecten als burnout preventie en burnout behandeling. In zijn interactieve en praktische aanpak combineert hij lessen uit de topsport met HR management en bedrijfsbeheer. Als auteur van het boek “The corporate wellbeing coach” is hij een veelgevraagd spreker en consultant voor bedrijven. Zijn aanpak is uniek, door het combineren van verschillende disciplines: mentaal, fysiek, sociaal en voeding is hij zeer succesvol met het begeleiden van bedrijven en personen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Serge Haubourdin inhuren als spreker?

Serge is inzetbaar voor het geven van lezingen en trainingen. Deze zijn zeer interactief en hij integreert zijn lessen uit de topsport met zijn ervaring binnen de HR en het bedrijfsbeheer. Enkele thema’s die aan bod kunnen komen zijn: burnout preventie, burnoutbehandeling en positieve betrokkenheid en motivatie op de werkvloer en het privéleven. Tot slot wordt Serge vaak gevraagd voor lezingen rond ‘The perfect Team’: de dynamiek van een groep vanuit individuele talenten.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Serge Haubourdin

Wat klanten zeggen over
Serge Haubourdin

Sprekers zoals Serge Haubourdin

Serge Haubourdin boeken?