Siemen Mulder

Scheidsrechter Betaald Voetbal

Sinds 2011 is Siemen Mulder actief als scheidsrechter in het Betaald Voetbal. Zijn postuur en kale kop zorgen vaak voor een snelle herkenning. Siemen fluit voornamelijk zijn wedstrijden in de Eredivisie en is ook actief bij internationale wedstrijden. Naast het fluiten is Siemen Mulder actief als ondernemer in de ICT branche en bestuurder bij een voetbalvereniging.

"Ik geloof maar in één ding en dat is dat je jouw kwaliteiten maximaal moet benutten en vooral jezelf moet blijven."

Siemen Mulder is sinds zijn negentiende jaar actief als scheidsrechter. In zijn amateurtijd maakte hij snel furore en floot op jonge leeftijd een bekerfinale, een kampioenswedstrijd in de hoogste amateurklasse en meerdere finales in de nacompetitie. Dit leverde hem uiteindelijk promotie op naar het Betaald Voetbal. Siemen maakte in 2012 zijn debuut in het Betaalde voetbal bij FC Oss – Fortuna Sittard. In 2014 volgde zijn debuut in de Eredivisie bij de wedstrijd SC Cambuur – NAC Breda. Internationaal gaat Siemen mee als vierde man, op de achterlijn of als VAR. Zo was hij al actief bij onder andere Everton – Lyon, Glasgow Rangers – Spartak Moskou, Roemenië – Servië en Spanje – Tunesië. Siemen heeft zijn eigen bedrijf in de New Business Sales. Hij helpt organisaties op het gebied van acquisitie, leadgeneratie en accountmanagement

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Siemen Mulder inhuren als spreker?

Siemen Mulder verzorgt verschillende presentaties. Zijn presentaties zijn altijd interactief, met veel beeldmateriaal en worden met een lach gepresenteerd. Zakelijke presentaties worden afgestemd met de klant en kunnen gaan over zijn carrière, communicatie, leiderschap, omgaan met de media, omgaan met stress en samenwerken. Informele presentaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van een scheidsrechters pub quiz die garant staat voor strijd en plezier.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Siemen Mulder

Wat klanten zeggen over
Siemen Mulder

Sprekers zoals Siemen Mulder

Siemen Mulder boeken?