Suzanne Brummel

Voormalig zwemster en social influencer

Voormalig Nederlands Kampioen (open water) zwemmen Suzanne Brummel deelt dagelijks haar passie voor de sport met haar duizenden online volgers. Door te laten zien hoe leuk sporten kan zijn én wat het je kan opleveren, hoopt zij zoveel mogelijk anderen te inspireren en motiveren om ook elke dag met plezier te bewegen.

"Decide, commit, succeed"

Als voormalig Nederlands Kampioen (open water) Zwemmen deelt Suzanne dagelijks haar passie voor de sport in het algemeen en hoopt ze zoveel mogelijk anderen te kunnen inspireren en motiveren om met plezier te bewegen! “Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig, blij en energiek in het leven te staan. Alle vrouwen (en natuurlijk ook mannen) verdienen het om zelfverzekerd, vol energie en krachtig in hun vel te zitten en zich goed te voelen. Door mijn topsport verleden heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en de connectie tussen lichaam en geest. Daardoor weet ik inmiddels dat sporten je enorm kan helpen om onder andere bovenstaande te bereiken.”  Op hoog niveau sporten en een eigen bedrijf runnen zijn volgens haar vergelijkbaar: “Je streeft naar een bepaald doel en moet bereid zijn hier alles voor te geven en vooral ook voor te willen laten. Keuzes maken, afzien, doorbijten en overwinnen!“

Suzanne stemt haar lezingen altijd af op haar publiek en vertelt graag over het leven als sporter, maar ook over het leven als social influencer op het gebied van healthy lifestyle en de connectie hiertussen. Haar verhaal gaat over vallen en opstaan, moeilijke keuzes (durven te) maken en vooral ook egoïstisch durven zijn en kiezen voor je doel.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Suzanne Brummel inhuren als spreker?

Suzanne is inzetbaar voor het geven van presentaties (ook op basis van interview), openingen en andere commerciële activiteiten. Daarnaast is zij in te zetten voor het geven van een zwemclinic. Onderwerpen waarover zij spreekt zijn haar leven in de (top) sport, ondernemen in de vorm van personal branding en het leven als blogger / social influencer.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Suzanne Brummel

Wat klanten zeggen over
Suzanne Brummel

Sprekers zoals Suzanne Brummel

Suzanne Brummel boeken?