Thijs Lindhout

Inspirator, theatermaker en ondernemer

Thijs is hard op weg om één van de bekendste geluksprofessors van Nederland te worden. Hij heeft seminars over heel de wereld gevolgd en meer dan 50 van de meest succesvolle Nederlanders geïnterviewd, waaronder veel topsporters. Tijdens zijn lezing en zijn inspirerende theatershow deelt hij op hilarische en inspirerende wijze zijn beste inzichten.

"Het leven is geen zoektocht naar geluk & succes, maar naar connectie met jezelf."

Op zijn 21e kwam Thijs er achter dat hij niet zijn droom aan het leven was. Een seminar van Remco Claassen maakte hem bewust dat hij alleen maar ‘ja’ had gezegd maar nooit goed had nagedacht wat hij zelf nu echt wilde. Vanaf dit moment heeft hij het roer radicaal omgegooid. Hij investeerde al zijn geld in het bezoeken van seminars en goeroes over de hele wereld. Op zoek naar ‘geluk & succes’ zowel voor hemzelf als algemene wetten en geheimen die voor iedereen gelden. Al snel ontdekte hij zijn passie voor dit onderwerp en werd expert op dit gebied.

Inmiddels heeft Thijs tientallen seminars in binnen- en buitenland gevolgd. Over ondernemerschap, geluk & succes, spiritualiteit, relaties en het leveren van topprestaties. Alles heeft hij meegemaakt: van ‘yes’ roepen en over hete kolen lopen tot aan urenlang mediteren en stilstaan bij dankbaarheid. Tijdens zijn lezingen vertelt hij op hilarische maar inspirerende wijze over de avonturen die hij heeft beleefd en de lessen die hij heeft geleerd. Hij neemt hierin veel inzichten mee uit de interviews die hij heeft gedaan met topsporters als Erben Wennemars, Pieter van den Hoogenband en Nicolien Sauerbreij.

Dat Thijs zelf de wetten van succes begrijpt blijkt uit zijn prestaties. Hij is oprichter van meerdere bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Hij heeft meer dan vijftig van de meest succesvolle Nederlanders geïnterviewd. En hij werkt nu zijn allergrootste droom: een uitverkochte theatertour door heel Nederland met zijn inspirerende show.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Thijs Lindhout inhuren als spreker?

Thijs Lindhout is te boeken voor een lezing, dagvoorzitterschap of een inspirerende theatershow. Hij combineert zijn talenten als spreker, drummer en ondernemer om een onvergetelijke show neer te zetten en magische momenten met de zaal te creëren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Thijs Lindhout

Wat klanten zeggen over
Thijs Lindhout

Sprekers zoals Thijs Lindhout

Thijs Lindhout boeken?