Vincent van der Voort

Darter en tv-analist

Vincent van der Voort behoort bij de beste darters van Nederland. Van der Voort speelt sinds 1985 en wordt de snelste darter van de wereld genoemd. De beste prestaties van the Dutch Destroyer zijn het vier maal bereiken van de kwartfinale op de wereldkampioenschappen, het in 2014 winnen van de European Tour en hij heeft in 2007 in de finale van de UK Open gestaan tegen Raymond van Barneveld.

"Wees blij met wat je hebt, denk niet aan wat je had kunnen hebben"

Na een aantal jaar op een lager niveau te hebben gedart kon Van der Voort in 2001 internationale toernooien spelen. In augustus 2002 wist de man uit Purmerend zijn eerste internationale toernooi te winnen, dit was de Denmark Open. Vanaf dat moment stoomde Vincent door naar de top en kwam hij terecht in de kwartfinale van het prestigieuze Lakeside toernooi. Toen hij in 2007 overstapte van de BDO naar de PDC kwam hij in datzelfde jaar terecht in de finale van de UK Open waar hij verloor van Raymond van Barneveld. Binnen zijn jaren bij de PDC weet hij geen grote overwinningen te behalen, maar is hij altijd een belangrijke outsider bij de grote toernooien. Vincent staat bekend om zijn spraakmakende wedstrijden, zijn snelle manier van gooien en de manier waarop hij sfeer kan creëren tijdens zijn wedstrijden. Daarnaast is Vincent te zien als analist bij de uitzendingen van RTL 7 darts.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Vincent van der Voort inhuren als spreker?

Vincent kan worden ingezet voor interactieve clinics, workshops en presentaties waar hij in gaat op de manier van doelen stellen en het bereiken hiervan. Met zijn uitgesproken mening en jarenlange ervaring als darter is hij op elk evenement een toegevoegde waarde.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Vincent van der Voort

Wat klanten zeggen over
Vincent van der Voort

Sprekers zoals Vincent van der Voort

Vincent van der Voort boeken?