Wim de Bundel

Founder van platform & auteur van boek Geven is leven

Wim de Bundel was twaalf jaar lang directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd, BeFrank & Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij verkozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Jarenlang werkte hij samen met olympische en paralympische topsporters vanuit zijn rol als sponsor. Na zijn plotselinge ontslag neemt hij de tijd om in zijn boek ‘Geven is leven’ de kracht van het geven te beschrijven. Hoe geven een positieve invloed heeft op je gezondheid, je geluk en je succes. Inmiddels heeft hij met een team van optimisten het platform gevenisleven.nl opgericht om Nederland te inspireren en het makkelijker te maken om te geven.

"Geven is leven"

Wim de Bundel was twaalf jaar lang directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd, BeFrank & Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij verkozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Namens Delta Lloyd was hij als sponsor van de watersport op de Olympische & Paralympische Spelen van 2012 en 2016. Jarenlang werkte hij met olympische & paralympische topsporters en leerde hij alles over een topsportmentaliteit in het bedrijfsleven.

In 2020 werd Wim out of the blue ontslagen en als Covid-19 ook nog eens toeslaat besluit hij zijn ervaringen aan het papier toe te vertrouwen. In zijn boek Geven is leven blikt hij terug op zijn twaalf jaar aan de top en ziet hij éen grote rode draad. De kracht van geven. Het is niet alleen sleutel naar succes maar ook naar persoonlijke groei en geluk. Toen het noodlot toesloeg in zijn leven, zorgde geven voor de broodnodige veerkracht. Na het lezen van talloze (wetenschappelijke) boeken over de kracht van geven, zet hij de volgende stap.

Vanuit de visie dat geven een positieve invloed heeft op je gezondheid, je geluk en je succes richtte hij het platform gevenisleven.nl op. Met een team van optimisten is hij aan de slag gegaan om Nederland te inspireren en het makkelijker maken om te geven. Om hier meer behendigheid in te krijgen heeft Wim ook clinics aan managementteams of marketing en sales afdelingen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Wim de Bundel inhuren als spreker?

Wim de Bundel neemt je mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij deelt al zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen. Hoe hij met zijn teams van de laatste plaats in dienstverlening naar de top van de markt gaat. En daar zes jaar lang blijft. En na een overname nog eens naar de top gaat. Welke olympische & paralympische lessen het geheim vormden achter dit succes. In een bevlogen verhaal vertelt hij hoe geven niet alleen de sleutel naar zakelijk succes is maar ook naar persoonlijke groei. Ook als het noodlot toeslaat in het leven.

Naast presentaties is Wim inzetbaar voor masterclasses voor directies en managementteams. Op basis van zijn twaalf jaar ervaring als directeur marketing & sales heeft hij alle facetten van het bedrijfsleven meegemaakt. Hoe ga je van de laatste plaats in service naar de nummer 1 positie? Hoe hou je deze vervolgens zes jaar op rij vast? Welke stappen zijn er gezet om de NPS score van -54 naar +30 te laten gaan? Hoe ga je ondanks een integratie van twee grote bedrijven nog een keer naar de top. Wat kun je doen om in deze situatie de NPS te laten groeien van -48 naar +17 en mede daardoor de omzet zelfs fors laten stijgen? Graag deelt hij al zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen. Thema’s als klantgerichtheid, topsportmentaliteit en omgaan met tegenslagen komen hierbij aan bod met als achtergrond altijd de kracht van geven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Wim de Bundel

Wat klanten zeggen over
Wim de Bundel

Sprekers zoals Wim de Bundel

Wim de Bundel boeken?