Over ons

Al meer dan 19 jaar hét bureau voor sprekers uit de sport!

SportsSpeakers is het online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

De juiste spreker voor jouw evenement

SportsSpeakers bemiddelt, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Dankzij een ruime ervaring in sportmarketing weten de medewerkers van SportsSpeakers waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt voor een presentatie, dagvoorzitterschap of bijvoorbeeld een clinic.

Video afspelen

Staat de door jou gezochte sportpersoonlijkheid niet bij ons op de site?

Geen zorg, niet al onze sprekers willen actief bemiddeld worden. Geef op het offerteformulier aan wie je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. SportsSpeakers heeft ook korte lijnen met de sportpersoonlijkheid die jij zoekt!

Een huis vol expertise

SportsSpeakers is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de site van House of Sports lees je wat je van ons kunt verwachten ondersteund met allerlei sports cases.

Ook voor sprekers uit de Belgische markt helpen wij graag. Neem contact op met SportSpreker voor een advies op maat.