Germaine de Randamie

Nederlandse vechtsportster

Een van Nederlands bekendste vechtsporters Germaine de Randamie is momenteel actief in de disciplines MMA en kickboksen. Vanaf jongs af aan is zij al bezig met vechtsport. Ze is een keer Nederlands kampioen kickboksen, drie keer Europees kampioen kickboksen, tienvoudig wereldkampioen kickboksen en de UFC (mixed martial arts) wereldkampioen 2019 in het featherweight. Buiten haar topsportcarrière is zij full time werkzaam als hoofdagente bij de Politie.

"Die with memories, not dreams"

Germaine de Randamie is Nederlands vechtsporter en actief in het kickboksen en sinds 2008 zeer succesvol actief in het Mixed Martial Arts. Germaine begon haar carrière in het kickboksen en werd hier onder andere tien keer Wereldkampioen en drie keer Europees kampioen en een keer Nederlands kampioen. Germaine hield hierin een ongeslagen status van 46 profwedstrijden. In 46 partijen verloor zij geen enkele keer en winst 30! keer te winnen door middel van knock-out. Hierna volgde de overstap voor Germaine naar het MMA en in 2013 kwam zij onder contract te staan bij de UFC, de absolute top in de vechtsport. In 2017 won Germaine de wereldtitel in de klasse ‘Featherweight tot 66 Kg door te winnen van voormalig Wereldkampioen Holly Holm. Momenteel vecht Germaine weer in haar eigen gewichtsklasse ‘Bantanweight tot 61.2 Kg’ en staat daar eerste op de Wereldranglijst.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Germaine de Randamie inhuren als spreker?

Germaine is inzetbaar voor het geven van lezingen over haar ervaringen in de topsport en het geven van motivational speeches. Ze neemt je hierin mee in haar weg naar de absolute top. Thema’s die onder andere ter sprake komen zijn motivatie, doorzettingsvermogen, doelen stellen en grenzen verleggen. Verder is Germaine inzetbaar voor het geven van interactieve boksclinics waarin zij alle fijne kneepjes van het vak uitlegt.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Germaine de Randamie

Wat klanten zeggen over
Germaine de Randamie

Sprekers zoals Germaine de Randamie

Germaine de Randamie boeken?