Gertjan Verbeek

Voormalig voetballer en ex-trainer van Feyenoord en AZ

Gertjan Verbeek is één van de bekendste en markantste voetbaltrainers van Nederland. Met zijn fanatieke en gedisciplineerde werkwijze heeft hij meerdere voetbalclubs in Nederland laten excelleren. Met ruime ervaring op het gebied van coaching, teamwork en het bereiken van doelen, weet hij ieder publiek als spreker te motiveren en enthousiasmeren.

Gertjan Verbeek speelde tijdens zijn actieve voetbalcarrière voor zowel SC Heerenveen als Heracles Almelo. In 1994 zette hij een punt achter zijn spelerscarrière en begon hij als trainer in de harde voetbalwereld. Na een wat mindere periode als trainer bij Feyenoord, wist Gertjan Verbeek bij Heracles Almelo te overtuigen door de degradatiekandidaat in het seizoen 2009/2010 naar een zesde plek in de Eredivisie te loodsen. Erkenning kreeg hij van AZ, waar hij vervolgens van 2010 tot 2013 trainer was. Na een succesvolle periode in Alkmaar, voorzag Gertjan Verbeek zijn carrière van een internationale impuls door het Duitse 1. FC Nürnberg te gaan trainen. Hij was werkzaam bij VFL Bochum in de Tweede Bundesliga, maar werd daar in de zomer van 2017 ontslagen. Vervolgens is Verbeek trainer geweest bij FC Twente, Adelaide United en Almere City. Gertjan spreekt graag ronduit over zijn fanatieke en gedisciplineerde werkwijze bij de zijn getrainde clubs, maar overtuigt ook door zijn nuchtere kijk op de megalomane voetbalwereld.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Gertjan Verbeek inhuren als spreker?

Gedisciplineerd, nuchter en ambitieus; woorden die Gertjan Verbeek typeren. De voormalig trainer van onder andere SC Heerenveen, Feyenoord, AZ, FC Twente en Heracles Almelo inspireert en overtuigt zowel in sportief als maatschappelijk opzicht. Gertjan Verbeek is te boeken als spreker waarin hij zijn visie geeft op de voetbalwereld en uitgebreid in gaat op de ontwikkeling van een teamproces en de belangrijke, essentiële factoren van dit proces.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Gertjan Verbeek

Wat klanten zeggen over
Gertjan Verbeek

Sprekers zoals Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek boeken?