Hans van Zetten

Commentator en verslaggever NOS Sport

Hans van Zetten is commentator en verslaggever van artistieke sporten voor NOS Sport. Eén van Hans zijn hoogtepunten waren de Olympische Spelen in Londen waar hij verslag deed van de gouden turnoefening van Epke Zonderland.

"Als hij staat, ik sta, wij staan, dan ontstaat de gemeenschap van verbondenheid"

Hans van Zetten is sinds oktober 1986 freelance commentator en verslaggever voor NOS Sport. In het begin wordt Hans alleen ingezet voor turnen, ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Vanaf 1996 komen daar ook wintersporten zoals kunstrijden en ijsdansen bij. Hans is voor NOS Sport de specialist voor artistieke Olympische sporten. Zijn absolute hoogtepunt als commentator komt tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 waar Epke goud wint op de rekstok. Door zijn enthousiasme en het vermogen om de moeilijkheid van de sport zo goed te omschrijven wordt Hans in één klap bekend onder de Nederlandse bevolking.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Hans van Zetten inhuren als spreker?

Hans van Zetten is beschikbaar als interviewer, presentator of gastheer van uw evenement. Zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat Hans voor elk evenement inzetbaar is.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Hans van Zetten

Wat klanten zeggen over
Hans van Zetten

Sprekers zoals Hans van Zetten

Hans van Zetten boeken?