Henk Angenent

Laatste winnaar Elfstedentocht

Henk Angenent is de trotse winnaar van de laatst gehouden Elfstedentocht in 1997, waarin hij Erik Hulzebosch in een spannende sprint de baas was. Daarnaast was Henk de laatste jaren coach van een marathonschaatsploeg en organiseert hij zijn eigen schaatswedstrijd de ‘Henk Angenent Classic’. Wil jij het succesvolle verhaal van deze sportieve veelvraat, maar tevens fanatiek ondernemer aanhoren? Klik dan hier.

"Uit de grootste tegenslagen komen de mooiste dingen"

Henk Angenent werd in 1997 uit het niets een bekende Nederlander, door in dat jaar de Elfstedentocht te winnen. De spruitjeskweker uit Woubrugge spreekt ronduit over zijn fascinatie voor biologie, geneeskunde en wetenschap. De laatste jaren was Henk Angenent vooral actief als schaatscoach van een marathonploeg. Ook organiseert Henk zijn eigen natuurijswedstrijd de Henk Angenent Classic, die ondertussen tweemaal verreden is. Henk is, als fervent schaatser en liefhebber van de paardensport, een geliefde spreker op sportcongressen en symposia waarin de relatie tussen het maatschappelijk werkveld en de sport centraal staat. Met zijn jarenlange ervaring op zowel het commerciële- als sportieve vlak van de schaatssport, weet Henk zijn publiek altijd langdurig te boeien.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Henk Angenent inhuren als spreker?

Henk Angenent is de winnaar van de Elfstedentocht in 1997 en is ondertussen een coryfee binnen de schaatswereld geworden, maar blinkt daarnaast ook uit in andere sporten. Henk Angenent is goed in te zetten als spreker bij een lezing of congres, waarbij hij uitgebreid in gaat op zijn opmerkelijke schaatscarrière waarin hij in één klap een bekende Nederlander werd.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Henk Angenent

Wat klanten zeggen over
Henk Angenent

Sprekers zoals Henk Angenent

Henk Angenent boeken?