Michael Korrel

Olympisch judoka

Vanaf jongs af aan wist Michael Korrel het al zeker: hij wilde Judoka worden. Het jaar 2017 was zeer succesvol voor Michael. Van de elf toernooien waar hij aan mee deed, behaalde hij zes medailles en een vijfde plek op het EK en WK senioren. Michael investeerde niet alleen in zijn training, maar was continue op zoek naar de juiste succesformule. Welke voeding levert het beste resultaat op, hoeveel water moet hij drinken op een dag, hoeveel uur slaap heeft hij nodig en hoe kan hij zich maximaal blijven verbeteren. Michael zet echt alles op alles om het maximale uit zichzelf te halen.

"I never lose, either I win, or I learn"

Vanaf jongs af aan wist Michael Korrel het al zeker: hij wilde Judoka worden. Hij was slechts vier jaar oud toen hij voor het eerst met zijn zus mee ging naar een judo les. Vanaf het moment dat hij de judomat opliep, was hij er niet meer van af te slaan. Zijn carrière bij de junioren ging gepaard met ups en downs, maar de progressie van Michael als mens en judoka was goed te zien. Als achttienjarige maakte Michael de stap naar de senioren. Op zijn eerste senioren NK moest Michael tegen de huidige kampioen in de categorie. Die versloeg hij door hem drie keer ‘’te gooien’’ en werd daardoor als achttienjarige al Nederlands Kampioen in de senioren. De progressie in zijn carrière was toen duidelijk zichtbaar. De jaren daarop volgde nog velen medailles en prestaties. 2017 bleek een van de meest succesvolle jaren in de carrière van Michael. Van de 11 toernooien waar hij aan deel nam, nam hij uiteindelijk zes medailles mee naar huis. Daarnaast werd hij ook tweemaal vijfde, op het EK en WK. Michael is continue bezig met innovatie. Hij analyseert zijn voedingspatroon, zijn slaapritme en is expert op het gebied van zelfreflectie. Hierdoor haalt hij het maximale uit zijn inspanning om de beste versie van zichzelf te worden.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Michael Korrel inhuren als spreker?

Michael Korrel is continue bezig om meer uit zichzelf te halen en de perfecte ‘formule’ te vinden voor zijn succes. Dankzij de unieke combinatie van een ijzeren discipline, aangeboren talent en de gave om zichzelf goed te reflecteren heeft Michael de gave om op mentaal en fysiek vlak zich steeds verder te ontwikkelen.

Tijdens een Judo clinic of (kracht)training brengt Michael zijn kennis over judo over, maar vertelt hij ook over zijn ervaringen op en buiten de mat. Welke fundamentele elementen zijn nodig om het maximale uit jezelf te halen en de top te bereiken in jouw vakgebied?

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Michael Korrel

Wat klanten zeggen over
Michael Korrel

Sprekers zoals Michael Korrel

Michael Korrel boeken?