Mark Koense

GP Magazine-presentator en raceteam manager

Mark Koense werkte in de Formule 1 voordat hij samen met autocoureur Jan Lammers het Racing for Holland-team oprichtte dat schitterde in de 24 uur van Le Mans en twee wereldtitels won. Tegenwoordig is Mark auteur van diverse autosportboeken, hoofdredacteur van GP Magazine en presentator van het gelijknamige tv-programma. Ook is hij nog altijd werkzaam in de autosport, als teammanager van het succesvolle Racing Team Nederland van Jumbo-topman Frits van Eerd. Tevens is Mark als media-ondernemer actief als uitgever van boeken en tijdschriften en producent van tv-programma’s en documentaires produceren.

Mark Koense werkte al op 19-jarige leeftijd in de Formule 1 en richtte daarna samen met Jan Lammers Racing for Holland op. Dit raceteam schitterde in de endurance races als de 24 uur van Le Mans. Na 15 jaar topsport, koos Mark voor een nieuwe uitdaging en begon hij als media-ondernemer tijdschriften, tv-programma’s, films en documentaires te produceren. Ook is hij auteur van diverse bekroonde autosportboeken en presentator van de tv-serie GP Magazine. Inmiddels is Mark ook weer teruggekeerd in de autosport en runt hij het Racing Team Nederland van Frits van Eerd (de CEO van Jumbo Supermarkten) dat in 2021 wereldkampioen werd.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Mark Koense inhuren als spreker?

Als spreker combineert Mark zijn veelzijdige ervaring als autosporter, ondernemer, presentator en F1-kenner. Samen met voormalig F1-coureur Giedo van der Garde neemt Mark u dan ook mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld.

Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data? Het zijn maar een paar fascinerende vragen waarop Mark en Giedo verrassende en boeiende antwoorden geven tijdens hun presentatie. Een bijzondere presentatie over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1. En die toegespitst kan worden op door u gewenste thema’s.

Mark Koense is een unieke duizendpoot in de racewereld. Hij combineert die veelzijdigheid met zijn ervaring als presentator en met zijn kennis van zaken en markante, originele kijk op topsport en ondernemen. Samen met Giedo staat Mark garant voor een presentatie die duidt, fascineert, relativeert en boeit.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Mark Koense

Wat klanten zeggen over
Mark Koense

Sprekers zoals Mark Koense

Mark Koense boeken?