Martine Smeets

Voormalig Handbalinternational

Door de goede prestaties tijdens de Olympische Spelen van 2016 en haar behaalde medailles op de WK’s van 2015 en 2017 met het Nederlands team is Martine Smeets een bekende Nederlandse handbalster geworden. Zij speelt momenteel in de Duitse Bundesliga bij SG BBM Beitigheim.

De Nederlandse handbalspeelster Martine Smeets werd in 1990 geboren in Geesteren, in de provincie Overijsel. Via haar jeugdclub Stevo Geesteren kwam zij terecht bij E&O Emmen en Sercodak Dalfsen in Nederland. Sinds 2013 is zij actief in Duitsland bij Thüringer HC waar zij na enkele jaren de stap maakte naar SG BBM Bietigheim. In 2012 werd Martine voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands team, waar zij inmiddels 78 interlands achter haar naam heeft staan. Samen met het Nederlands team haalde zij in 2015 de finale van het Wereldkampioenschap Handbal in Denemarken waarin werd verloren van Noorwegen. Ze maakte indruk met haar spel en twee goals in de finale, hierdoor werd Martine Smeets bekend bij het Nederlandse publiek. Tevens was zij een van de speelsters die schitterde tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, helaas werd het duel om brons verloren van Noorwegen. Ook deed Martine mee tijdens de Wereldkampioenschappen Handbal in 2017, dit toernooi vond plaats in Duitsland, waarbij een bronzen medaille werd behaald door te winnen van Zweden. 2019 was het succesjaar, waarin Nederland goud won tijdens het Wereldkampioenschap in Japan. Ook won Martine samen met haar team de titel Sportploeg van het Jaar.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Martine Smeets inhuren als spreker?

Martine Smeets is beschikbaar voor het geven van handbalclinics en presentaties op basis van interview. Martine kan tijdens een interactieve sessie op een enthousiaste wijze vertellen wat er voor nodig is om de wereldtop in het handbal te halen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Martine Smeets

Wat klanten zeggen over
Martine Smeets

Sprekers zoals Martine Smeets

Martine Smeets boeken?