Chatilla van Grinsven

World Class Basketbalster en speelster van TeamNL

Chatilla van Grinsven, bekend bij vele als Oranje Angel voor het Nederlands Vrouwen Basketbalteam en professioneel wereld atleet die op alle top niveaus haar talenten heeft laten zien; van award-winning atleet in de Amerikaanse NCAA naar vrouwen NBA-Camp, tot bij de top van Europa horen waarbij zij voor beroemde teams zoals Galatasaray is uitgekomen. Daarnaast is ze de CEO en oprichter van Amerikaans ‘vegan’ en ‘fair-trade’ kleding merk EQUALITY WEAR™ waarbij ze een stem geeft aan dieren- en mensenrechten binnen de fashion industrie door projectdonaties en het voeren van ethische mode.

"Dare to be your greatest self and empower the ones around you"

Chatilla van Grinsven is een professioneel ‘world class’ atleet, Oranje speelster en eigenaresse van Amerikaans ‘vegan’ en ‘fair trade’ kleding merk EQUALITY WEAR™. Op haar achtste is Chatilla begonnen met basketballen waar ze haar droom achterna ging om wereld prof te worden. Vanaf haar 15e kwam ze uit voor jong Oranje en met haar 17e maakte ze haar debuut bij het Oranje Vrouwen Basketbalteam en werd ze o.a. ‘international’ door haar contract te tekenen bij het Amerikaanse NCAA college team. Hierbij kwam ze uit voor Colorado State University and Saint Joseph’s University in Philadelphia waarbij ze een ‘multi-award’ atleet werd.
In 2013 werd Chatilla onder andere kampioen van de Amerikaanse A-10 Conference en is meerdere malen gekozen tot U.S. Big 5 Player of the Year en A-10 All Conference Championship Team Player. In 2013 werd ze nogmaals geëerd door haar nominatie als ‘Vrouw van het Jaar’ in Amerika. Deze prestigieuze titel kreeg ze voor haar merkwaardige inzet en kwaliteiten op academisch, maatschappelijk en sociaal gebied naast haar merkwaardige topsport carrière, waarbij ze zich voornamelijk inzette voor de ‘Children’s Hospital of Philadelphia’ en haar inzet voor ‘Feed the Homeless of Philadelphia’. Haar totale plaatje zet haar als persoon op een uniek platvorm en inspireert hiermee vele mensen om voor ‘excellence’ te streven op elk vlak als mens. Na haar bijzondere college carrière werd Chatilla geselecteerd voor de Vrouwen NBA camp, waarna ze haar talenten verder in Europa liet zien bij wereld-clubs zoals Bourges Basket en Galatasaray. Ook hier heeft ze haar titels geïnd als Euroleague Finaliste en kampioen van Frankrijk. Naast haar vele medailles en kampioenschappen brak ze in de Spaanse league een historisch record voor rebound statistieken die ze behaalde in 2019.

Sinds 2018 is Chatilla de oprichter en CEO van ‘vegan’ en ‘fair trade’ Amerikaans yoga en sportkleding bedrijf in Californië genaamd EQUALITY WEAR™ waarbij ze een stem aan mensen- en dierenrechten probeert te geven door het voeren van ethische mode. Een deel van haar opbrengsten schenkt zij aan dierenwelzijn organisaties. Ondertussen heeft haar merk ook in Nederland veel nationale media aandacht gekregen en werkt ze samen met een lid van de Jackson familie, Hollywood Top 20 Billboard muziek producer Brandon Howard, als ambassadeur voor haar merk. Samen produceerde zij in 2019 een Reality Series voor EQUALITY WEAR™ om kijkers een blik achter de schermen te geven in het ethische bedrijf en persoonlijke leven als topsporter en muzikant.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Chatilla van Grinsven inhuren als spreker?

In haar presentaties motiveert en beweegt Chatilla van Grinsven het publiek op energiek en interactief niveau om de beste eigenschappen uit elke luisteraar te halen en inspireert ze groepen om hen als team te verbinden en doelen te behalen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Chatilla van Grinsven

Wat klanten zeggen over
Chatilla van Grinsven

Sprekers zoals Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven boeken?