Jeroen Stomphorst

Presentator Studio Sport

Jeroen Stomphorst is een van de vaste gezichten van het programma Studio Sport. Hij begon zijn carrière bij Sport 7 en op de radio, waarna hij in 2005 de overstap maakte naar Studio Sport.

Jeroen Stomphorst zette zijn eerste professionele journalistieke stappen bij RTL Sport en Sport7 voordat hij in mei 1998 bij de NOS belandt als radionieuwslezer. In 2000 stond hij aan de wieg van het programma 3FM Nieuws (tegenwoordig NOS op 3). Jeroen ontwikkelde samen met enkele collega’s het vernieuwende format. In 2002 was Jeroen Stomphorst de eerste die live verslag deed na de moord op Pim Fortuyn. In 2005 kwamen er twee posities vrij als presentator bij Studio Sport. Jeroen gaf direct aan geïnteresseerd te zijn en sindsdien is hij een van de vaste gezichten. Naast het presenteren van de sportjournaals en Nieuwsuur-uitzendingen doet hij ook verslag vanaf locatie. Hij presenteerde bijvoorbeeld het WK hockey in Den Haag, het EK shorttrack in Dordrecht en het WK beachvolleybal in Nederland. Jeroen is ook geregeld te horen als presentator van NOS langs de Lijn op Radio 1.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jeroen Stomphorst inhuren als spreker?

Jeroen Stomphorst is inzetbaar als dagvoorzitter en discussieleider. Dankzij zijn journalistieke achtergrond weet hij de juiste vragen te stellen en makkelijk in te spelen op hedendaagse onderwerpen. Jeroen is een echte allrounder en verdiept zich graag in de hedendaagse ontwikkelingen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jeroen Stomphorst

Wat klanten zeggen over
Jeroen Stomphorst

Sprekers zoals Jeroen Stomphorst

Jeroen Stomphorst boeken?