Toine van Peperstraten

Presentator ESPN

Toine van Peperstraten is al bijna drie decennia een vast gezicht op de Nederlandse tv. Na 20 jaar ‘Studio Sport’ verruilde hij in 2013 de NOS voor Fox Sports (later ESPN). Daarnaast presenteerde hij programma’s als Eeuwige Roem, De IJzersterkste, EenVandaag en de Champions League bij SBS6 en Veronica. Bij ESPN is Toine momenteel te zien als presentator rond de eredivisie-wedstrijden en in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag.

"Levensgeluk en succes hangen af van toeval, maar je kunt toeval wel vaak sturen"

Toine, die van oorsprong bedrijfskundige is, is ook al jarenlang ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Special Olympics  (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken) en de Eye Care Foundation.

Naast zijn tv-werk is Toine ook al jarenlang te horen op diverse radiozenders. Op NPO Radio 1 presenteerde hij NOS Langs de Lijn, Stax & Toine (met Dionne Stax) en Blok & Toine (met Mischa Blok). Ook was hij dj op NPO Radio 2, 3FM en Radio 10. Momenteel is hij veelvuldig te horen op Radio Veronica.

Onlangs was Toine één van de winnaars van het nieuwe RTL-programma ‘De Verraders’, waarin getrouwen drie verraders moeten ontmaskeren.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Toine van Peperstraten inhuren als spreker?

Op innemende wijze en met veel humor brengt Toine elk evenement tot een goed einde. Door zijn brede maatschappelijke interesse, verzorgt hij op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt op een enthousiaste en innemende wijze discussies, met onverwacht veel humor.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Toine van Peperstraten

Wat klanten zeggen over
Toine van Peperstraten

Sprekers zoals Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten boeken?