Rivkah op het Veld

Presentator/verslaggever NOS Studio Sport

Rivkah op het Veld is al van jongs af aan gek op sport – haar ouders moesten de vakantie om de  Olympische Spelen heen plannen, anders ging ze niet met hun mee. Als presentator en verslaggever bij NOS Studio Sport staat ze regelmatig in de studio, langs het veld of in het stadion. Rivkah is gespecialiseerd in vrouwenvoetbal, maar heeft eigenlijk van elke sport wel verstand. Ze is zeer betrokken bij de klant en heeft een voorliefde voor interviewen en spreken.

Al sinds haar zeventiende werkt Rivkah bij NOS Sport. Dat begon met een bijbaantje als autocuer, waar ze  al snel promotie maakte. Eerst als redactie-assistent, later als regie-assistent. Tegelijkertijd stond Rivkah bij NOS Headlines voor het eerst echt vóór de camera. Ze interviewde een zomer lang artiesten als Florence + the Machine en Katie Melua op muziekfestivals. Toen wist ze het zeker: presenteren is wat ze graag wilde doen. Het combineert het teamwork en de spanning van een uitzending maken met de inhoud en journalistiek. De kans kwam sneller dan verwacht: op haar 22ste deed Rivkah screentesten en werd ze tot haar verbazing aangenomen als presentator van NOS Studio Sport. In de jaren erna presenteerde ze tijdens grote toernooien als de Olympische Spelen, Tour de France en het EK en WK voetbal. Daarnaast is ze regelmatig te zien bij dagelijkse programma´s als het sportjournaal, Studio Sport en het NOS journaal. Inmiddels is Rivkah ook veel buiten de studio te vinden als verslaggever. Met name bij het vrouwenvoetbal, dat ze op de voet volgt. De afgelopen jaren was ze de vaste watcher van de Oranjeleeuwinnen en ging ze mee naar het EK 2017, WK 2019 en kwalificatiewedstrijden. Ook is ze in haar eigen YouTube-serie te zien, Rivkah tackelt, waarin ze op stap gaat met sporters als Jackie Groenen en Suzanne Schulting.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rivkah op het Veld inhuren als spreker?

Rivkah is inzetbaar als dagvoorzitter en presentator. Ze is graag betrokken bij de klant en het project en breed geïnteresseerd – zowel binnen als buiten de sport. Door haar rol als presentator is ze ervaren in spreken met een voorliefde voor interviewen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rivkah op het Veld

Wat klanten zeggen over
Rivkah op het Veld

Sprekers zoals Rivkah op het Veld

Rivkah op het Veld boeken?