Renate Wennemars

Vitaliteits- en gezondheidscoach

Renate Wennemars heeft meer dan tien jaar gewerkt als redactrice en presentatrice bij onder meer Veronica. Daarnaast is Renate een fervent hardloopster die hier ook clinics in verzorgd. Met haar spontane en energieke karakter weet zij elke bijeenkomst of evenement tot een goed einde te brengen.

"In je eentje kom je er niet"

Renate is gaan werken bij verschillende tijdschriften en vervolgens als presentatrice bij de televisie. Tien jaar lang reisde ze de wereld over voor de programma’s Go Travel, Veronica’s Reisgids en  Yorin Travel (het latere 3 Op Reis). Daarnaast dook ze de jeugdcultuur in voor Maxximaal en Look Around You. Tijdens haar werk leerde ze Erben Wennemars kennen, waarmee ze trouwde en twee kinderen kreeg. Sindsdien loopt sport als een rode draad door haar leven. Na jarenlang lessen gevolgd te hebben bij de sportschool, is ze vijf jaar geleden begonnen met hardlopen. Inmiddels is ze de hardloopstem van de Atletiekunie, waardoor veel mensen enthousiast leren hardlopen met Renate. Elke maand schrijft ze een hardloopcolumn in Runners World.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Renate Wennemars inhuren als spreker?

Renate is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview over vitaliteit en gezondheid. Daarnaas is zij in te zetten als dagvoorzitter maar ook als coach voor een laagdrempelige en onspannen loop- of krachtclinic. Geoefend of ongeoefend: iedereen kan op eigen niveau meedoen!

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Renate Wennemars

Wat klanten zeggen over
Renate Wennemars

Sprekers zoals Renate Wennemars

Renate Wennemars boeken?