Bailey de Regt

Professioneel Freestyle voetballer en social media influencer

Bailey de Regt is een gevestigde naam in de internationale wereld van freestyle voetbal en bereikt dagelijks honderdduizenden mensen via zijn sociale media kanalen. Op verschillende platforms als TikTok, Instagram en YouTube stimuleert hij een sportieve en gezonde levensstijl bij zijn volgers. Bailey deelt graag zijn passie voor deze snelgroeiende urban sport waarin techniek, balans en controle over zowel je lichaam als de bal centraal staan. Bailey vertelt over zijn ervaringen uit de topsportwereld op een inspirerende manier naar bruikbare informatie voor het plubliek. Als plantaardig atleet en student psychologie overtuigend over de rol van voeding en mindset op zijn prestaties, runt hij zijn bedrijf Bailey Freestyle en een eigen podcast en freestyle voetbalschool genaamd FRØST. Kortom, het is alle ballen hooghouden met Bailey.

"Everything seems impossible until it’s done"

Profvoetballer worden, dat was Baileys allergrootste droom, al van kleins af aan. Hij wordt op zijn veertiende gescout door FC Dordrecht en voelt dat deze droom opeens heel dichtbij komt. Ondertussen ontdekt hij freestyle voetbal, een individuele sport met een sterke community. In tegenstelling tot regulier voetbal heb je bij freestyle voetbal de vrijheid om je eigen trainingen in te delen en daarmee ligt de verantwoordelijkheid om vooruitgang te boeken grotendeels bij jouzelf. Dit ligt Bailey wel: met een ijzersterke discipline en ongekende werklust is hij vastberaden om de Nederlandse top te bestormen. Maar zijn droom om profvoetballer te worden dan? Het is onvermijdelijk maar hij moet een keuze maken: voetbal of freestyle? Hij kiest met heel zijn hart voor freestyle voetbal en neemt afscheid van een eventuele profcarrière in het voetbal.

Hoewel deze keuze door sommige niet wordt begrepen, werpt het al snel zijn vruchten af: Bailey maakt naam in de internationale freestyle scène en werkt zich stapsgewijs toe naar de top. Hij wist zich in 2021 en 2022 in de Top 16 van de Wereld te plaatsen. Tijdens het NK 2022 pakt hij een bronzen medaille.

Naast deze sportieve prestaties richt Bailey in 2020 zijn eigen bedrijf Bailey Freestyle op. Ondertussen runt hij ook succesvol een freestyle voetbalschool en podcast genaamd FRØST. Bailey bouwt een enorm sterke following op van meer dan 400.000 volgers verspreid over zijn sociale media kanalen YouTube, TikTok en Instagram. Als derdejaars student psychologie aan de Erasmus Universiteit past hij deze mensenkennis met veel passie toe in al zijn bezigheden. Het is alle ballen hooghouden met Bailey.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Bailey de Regt inhuren als spreker?

Bailey heeft een inspirerend verhaal dat toegespitst kan worden op een specifieke doelgroep. Het is zijn missie om jou aan het denken te zetten en vooral ook in beweging te brengen. Dit kan letterlijk in de vorm van een freestyle voetbal clinic, maar ook figuurlijk aan de hand van een presentatie.

Doe mee aan Baileys clinic en krijg de basis van het freestylen aangeleerd, zoals hooghouden, de bal in je nek en het rondje om de wereld. Tijdens deze sportieve ervaring zal je een persoonlijke ontwikkeling doormaken die terug te herleiden valt naar het dagelijkse leven: ‘Hoe ga je om met tegenslag?’ en ‘welke factoren dragen bij of belemmeren jou in je proces?’. Dit persoonlijke traject geeft op een unieke manier inzage in jouw overtuigingen en manier van handelen.

Tijdens zijn inspirerende presentaties vertelt Bailey op een interactieve manier over het vinden van je passie, realiseren van je dromen en de kracht van een mentaal en fysiek gezond leven. Maak kennis met de opkomende discipline freestyle voetbal en stel jezelf open voor hetgeen dat deze mix van sport en kunst jou te brengen heeft.  De struggles die hierbij komen kijken laat hij niet onbesproken: onzekerheid, tegenslagen en de mening van anderen komen aan bod. Ook wordt, indien gewenst, aandacht besteed aan het opbouwen van een online imperium en alles wat dit met zich meebrengt.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bailey de Regt

Wat klanten zeggen over
Bailey de Regt

Sprekers zoals Bailey de Regt

Bailey de Regt boeken?