Randy Koetsier

Freestyle voetballer

Als lid van Soufiane Touzani’s straatvoetbalteam Los Barrenderos laat Randy zijn tegenstander met gemak alle hoeken van het veld zien. Door zijn originele en sierlijke manier van spelen laat hij een blijvende indruk achter. Daarnaast pakt hij met gemak het publiek in door zijn gevoel voor humor.

Naast fervent freestyle voetballer houdt de Almelose Randy van boksen, snowboarden en mooie auto’s. Randy maakt onderdeel uit van het straatvoetbalteam Los Barrenderos onder leiding van Soufiane Touzani en is regelmatig te zien op hetzelfde YouTube kanaal. Hij geeft demonstratie waarin hij zijn balkunsten laat zien en daarnaast coacht hij graag mensen om het beste uit zichzelf te halen, bijvoorbeeld als jurylid tijdens freestyle toernooien.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Randy Koetsier inhuren als spreker?

Met zijn harde rauwe spel als straatvoetballer zet hij elke tegenstander zo te kijk. Met plezier en humor showt Randy zijn skills tijdens freestyle voetbal en panna clinics. Daarnaast verbindt hij door zijn vlotte humor de aanwezige mensen, waardoor hij tevens zeer geschikt is als host of presentator.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Randy Koetsier

Wat klanten zeggen over
Randy Koetsier

Sprekers zoals Randy Koetsier

Randy Koetsier boeken?