Guido van Moorselaar

Freestyle voetballer, trainer & voorzitter Freestyle Voetbal Nederland

Guido van Moorselaar is één van de bekende gezichten in de Nederlandse freestyle voetbal scene. Als freestyle voetballer, trainer en voorzitter van Freestyle Voetbal Nederland heeft hij de missie om freestyle voetbal meer onder de aandacht te brengen bij de jongeren en de sport/kunstvorm te laten groeien in Nederland.  Een passie van Guido is dan ook de jeugd de toffe trucs van freestyle voetbal te laten leren en wellicht ook te inspireren om onderdeel uit te gaan maken van de freestyle voetbal community.

"Chase your Dreams"

Guido van Moorselaar begon zijn freestyle carrière op 15-jarige leeftijd. Zijn ontwikkelingen bleven niet onopgemerkt, want na een jaar werd hij member van Masters of the Game. Het team waar zijn helden op dat moment ook bij zaten. Met Masters of the Game tourde hij door Nederland. In 2011 startte Guido een YouTube account genaamd: Leer Freestyle Voetbal, waar hij stap voor stap verschillende freestyle voetbal trucs uitlegt. Naast de uitlegvideo’s gaat hij ook naar profvoetballers, waaronder Urby Emanuelson en Lieke Martens, om te kijken of zij ook wellicht freestyle skills in huis hebben. In 2018 maakte Guido een nieuwe stap als voorzitter van Freestyle Voetbal Nederland en vertegenwoordiger van Nederland voor de World Freestyle Football Association. Freestyle Voetbal Nederland is opgericht om meer structuur en toegankelijkheid te bieden voor de Nederlandse freestyle voetbal community. Om zo ook ervoor te zorgen dat de freestylers zich verder kunnen ontwikkelen en het podium krijgen wat ze verdienen. Freestyle Voetbal Nederland is toegewijd om freestyle voetbal te laten groeien op gebied van het bewustzijn van de sport en deelname, om de sport/kunstvorm naar een hoger niveau te tillen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Guido van Moorselaar inhuren als spreker?

Guido helpt u graag bij het verzorgen van een spectaculaire freestyle voetbal show of bij het verzorgen van een inspirerende freestyle voetbal clinic/workshop. Met zijn enthousiasme laat hij graag het publiek en/of deelnemers kennis maken met freestyle voetbal.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Guido van Moorselaar

Wat klanten zeggen over
Guido van Moorselaar

Sprekers zoals Guido van Moorselaar

Guido van Moorselaar boeken?