Randall Do Rosario

Freestyle voetballer

Freestyle voetbal is door het pionierswerk van Soufiane Touzani niet meer weg te denken uit het moderne voetbal. Freestyle voetballer Randall Do Rosario is één van de talenten die via Touzani een podium krijgt om zijn skills met een groeiend publiek te delen. Wanneer je deze jongen tegen komt en er is een bal in de buurt, dan kun je er van uit gaan dat je binnen no time een klassieke panna krijgt.

Randall Do Rosario gaat naar bed met de bal en staat weer op met de bal. Randall begon op 13-jarige leeftijd met voetballen en sindsdien is hij onafscheidelijk van de bal. Zijn moeilijke jeugd had alle ingrediënten om het verkeerde pad op te gaan, maar zijn liefde voor de bal en het vertrouwen van zijn moeder zorgden ervoor dat Randall zijn eigen pad ging. Hoewel hij geprobeerd heeft een beroepsopleiding Sport en Bewegen te volgen, merkte hij al snel dat uit de boeken leren niet voor hem was weggelegd. Randall is een jongen van de straat en houdt van doen. In het geven van clinics heeft hij dan ook zijn eigen manier van lesgeven gevonden.

Het talent van Randall werd online ontdekt. Door een filmpje op internet werd hij uitgenodigd om shows en clinics te verzorgen. In 2008 toerde hij door de Verenigde Staten om de mensen hier te entertainen met zijn bal kunsten. In 2012 maakte hij deel uit van het Nederlandse Homeless World Cup team in Mexico-Stad. Tegenwoordig maakt hij deel uit van de twee unieke straatvoetbal teams Los Barrenderos van aanvoerder Soufiane Touzani en het Ronaldinho Globe Street Team vernoemd naar de Braziliaanse superster.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Randall Do Rosario inhuren als spreker?

Randall is een moderne balkunstenaar net als Soufiane Touzani. Met zijn superieure balcontrole weet hij het publiek moeiteloos om zijn vinger te winden. Randall is dan ook in te huren voor shows, clinics, filmpjes en commercials.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Randall Do Rosario

Wat klanten zeggen over
Randall Do Rosario

Sprekers zoals Randall Do Rosario

Randall Do Rosario boeken?