Dennis van der Geest

Voormalig judoka en DJ

Na zijn imposante judocarrière, met onder andere een wereldtitel in 2005, is Dennis van der Geest een ware tv-personality geworden. Vanwege zijn achtergrond als DJ, zijn charisma en opvallende verschijning is hij een veel gevraagde gast op evenementen.

Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende (inter)nationale topsport achter de rug. Hij was de eerste judoka die tien keer op rij Nederlands kampioen werd. Naast zijn Nationale titels won het tweemaal het Europees Kampioenschap en in september 2005 voegde hij daar een Wereldtitel aan toe. Ook op de Olympische Spelen van Athene in 2004 was de sympathieke Haarlemmer goed in vorm. De finale werd net gemist, maar een Bronzen medaille was een fantastisch resultaat! Bekendheid genereerde Dennis van der Geest niet alleen vanwege zijn topprestaties in het judo. Zijn presentatietalent werd door de Nederlandse tv ontdekt, waardoor hij na zijn sportcarrière een veelgevraagde gast werd in menig tv-programma. Naast judo is muziek de grote passie van Dennis van der Geest. Hij heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de Nederlandse muziekscene als DJ.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Dennis van der Geest inhuren als spreker?

Dennis van der Geest is een man die een groep mensen kan inpakken vanwege zijn ongedwongen manier van presenteren, zijn humor en relaxte karakter. Hij vertelt over het overwinnen van tegenslagen, optimaal presteren, werken aan doelen, werken naar een piekmoment en slim winnen van tegenstanders die sterker zijn en ondernemen. Dennis maakt hierbij gebruik van anekdotes uit de judosport en zijn talent als ondernemer. De presentaties zijn uitermate geschikt voor het bedrijfsleven. Verder is Dennis van der Geest in te zetten voor een presentatie in combinatie met een judoclinic of een DJ-set.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dennis van der Geest

Wat klanten zeggen over
Dennis van der Geest

Sprekers zoals Dennis van der Geest

Dennis van der Geest boeken?