Evy Gruyaert

Radio- en TV presentatrice en stem van hardlopen met Evy

Evy Gruyaert begon haar carriere als radio- en tv presentatrice. Als presentatrice van het programma ‘Vlaanderen Sportland’ ging ze de uitdaging aan om tien kilometer hard te gaan lopen. Haar ervaringen gebruikte ze later om een podcast op te zetten om beginnende lopers te helpen. Hierna ontwikkelde ze ook nog de ‘Yoga met Evy App’.

"Don’t be afraid to fail, be afraid not to try"

Evy Gruyaert startte haar carrière als radiopresentator bij Radio Donna (voorloper MNM) en tv presentatrice bij één. In het kader van een tv programma in 2006 op één “Vlaanderen Sportland” bouwde ze zelf in enkele weken tijd op naar haar eerste 10km. Haar eigen ervaringen werden als inspiratie gebruikt om een podcast te ontwikkelen om beginnende lopers te begeleiden naar de eerste 5km en 10km. De podcast kreeg in 2013 een nieuw jasje in de vorm van een gratis app beschikbaar in de app stores. Sindsdien registreerden reeds meer dan 1.000.000 gebruikers zich op de Start 2 Run en Hardlopen met Evy (NL) app en komen er dagelijks nieuwe gebruikers bij. Na een knieblessure in 2009 moet Evy spijtig genoeg tijdelijk een pauze nemen van het lopen en ontdekt ze Yoga als revalidatiesport. Jaren later blijft Yoga naast lopen deel uitmaken van haar beweegpatroon. In 2016 brengt Evy Gruyaert in samenwerking met Energy Lab de Yoga met Evy app op de markt met daarin diverse yogalespakketten die de drempel tot het ontdekken van Yoga verlagen en iedereen de mogelijkheid geven om Yoga te beoefenen waar en wanneer ze willen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Evy Gruyaert inhuren als spreker?

Evy is inzetbaar voor het geven van presentaties, met als thema’s: ondernemen, innovatie en motiveren. Verder is ze inzetbaar voor het verzorgen van workshops. Zo geeft ze de Workshop Start 2 Run – Hardlopen met Evy over hoe het allemaal begon, welke impact het had op haar persoonlijk leven en hoe ze zelf sport integreerde in een drukke en variabele agenda. Ook geeft ze de Workshop Yoga met Evy over hoe Yoga in haar leven kwam, welke invloed het heeft op haar persoonlijk leven en welke voordelen ze ervaart van yoga.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Evy Gruyaert

Wat klanten zeggen over
Evy Gruyaert

Sprekers zoals Evy Gruyaert

Evy Gruyaert boeken?