Tom Vegter

Freestyle voetballer, content creator, host en presentator

Tom Vegter, ook bekend als TOMV, ontwikkelde zich van vreemde eend in de bijt, tot Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal. Dit ging niet zonder slag of stoot. Zijn achtergrond in Bewegingswetenschappen en ondernemerschap bij TOMV en Dr. WOOOW! geven hem een unieke kijk op persoonlijke ontwikkeling, het volgen van je passie en de beste expressie voor je talent.

"Vind je motivatie, inspiratie en acceptatie intern, niet extern"

Tien jaar geleden werd TOMV ontdekt via YouTube en sindsdien reist hij het land, en de wereld, over om zijn kunsten te laten zien. Vanaf zijn vijftiende treedt hij op bij de meest uiteenlopende evenementen, van voetbalpleintjes, theaters, tot Formule 1 circuits in het Midden-Oosten. Zijn passie is niet opgehouden bij het perfectioneren van zijn voetbalkunsten. Hij heeft op de universiteit van Groningen zichzelf gespecialiseerd in Sport Sciences en heeft bijvoorbeeld onderzocht hoe motoriek samenhangt met cognitie bij jonge kinderen. Zijn achtergrond in sportwetenschappen gebruikt hij om het belang van sport, creativiteit en een actieve levensstijl te benadrukken. Het liefste heeft TOMV dat iedereen zich kan ontwikkelen binnen zijn sport en passie, met een community die bij hem of haar past. Hiervoor hoef je je niet te vormen naar wat je directe omgeving van je wil, maar loont het om een lange adem te hebben en je passie te volgen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Tom Vegter inhuren als spreker?

TOMV is door zijn unieke achtergrond breed inzetbaar. Hij kan – met zijn combinatie van skills en woorden – zowel voor een verrassing zorgen op een event rondom sport, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, marketing als lessen geven in het onderwijs over het belang van sport en hoe je de sport vindt die bij jou past.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Tom Vegter

Wat klanten zeggen over
Tom Vegter

Sprekers zoals Tom Vegter

Tom Vegter boeken?