Jeroen Bleekemolen

Autocoureur

De autosport is Jeroen Bleekemolen met de paplepel ingegoten. Als zoon van voormalig Formule 1 coureur Michael Bleekemolen ging Jeroen al op jonge leeftijd vaak met zijn vader mee naar het circuit. En tegenwoordig gaat er haast geen weekend voorbij zonder dat Jeroen ergens ter wereld aan een autorace meedoet. Van Australië tot de Verenigde Staten, Jeroen heeft zich in de loop der jaren tot één van de meest veelzijdige langeafstandscoureur ter wereld ontwikkeld.

"Racing is life, everything that happens before or after is just waiting"

Jeroen reed onder andere voor Audi en Opel in het DTM, in de Porsche Supercup, , de Porsche Carrera Cup, de American Le Mans Series, de European Le Mans Series, het FIA GT kampioenschap en de ADAC GT Masters. Jeroen zijn grootste kracht is het rijden van 24-uurs races. Hij reed er in zijn carriere al meer dan 35 (!). Enkele hoogtepunten zijn de kampioenschappen in de Porsche Supercup in 2008 en 2009 en zijn overwinning tijdens de 24 uur van Le Mans in 2008. Ook heeft Jeroen jarenlang Nederland vertegewoordigd in de uitermate populaire landencompetitie A1GP.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jeroen Bleekemolen inhuren als spreker?

Jeroen Bleekemolen  is inzetbaar voor interviews, race clinics en presentaties met betrekking tot de autosport. Jeroen vertelt door zijn jarenlange ervaring enthousiast over alle  ins & outs binnen deze wereld.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jeroen Bleekemolen

Wat klanten zeggen over
Jeroen Bleekemolen

Sprekers zoals Jeroen Bleekemolen

Jeroen Bleekemolen boeken?