Jeroen Hertzberger

Hockeyer HC Rotterdam en Nederlands hockeyinternational

Jeroen Hertzberger is een van de meest dynamische aanvallers van Nederland. In 2007 maakt Jeroen zijn debuut voor het Nederlands efltal en in 2008 speelde hij voor het Nederlands team tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Ook in 2016 was hij onderdeel van het Nederlands team, wie in Rio de Janeiro vierde werden. Naast zijn sportcarrière is Jeroen ook ondernemen met zijn eigen kledinglijn Thunder Sports.

"Creativity is intelligence having fun"

Jeroen Hertzberger leerde hockeyen in het Oostenrijkse Wenen waarna hij op jonge leeftijd met zijn familie terug naar Nederland verhuisde. In Rotterdam pakte hij het hockey weer op bij HC Rotterdam en werd Jeroen al op jonge leeftijd bij het eerste gehaald. In 2003 maakt Jeroen zijn officiële debuut voor HC Rotterdam, de club waar hij op dit moment nog steeds speelt. Jeroen was jarenlang met zijn beide broers Maurits en Willem het gezicht van HC Rotterdam. In 2007 maakt Jeroen zijn debuut bij het nationale elftal tijdens de Champions Trophy in Kuala Lumpur en was hij de komende jaren altijd een vaste klant in de Nederlandse selectie. In 2012 komt het dan ook als een zeer grote verrassing wanneer Jeroen gepasseerd wordt voor de Olympische Spelen van Londen 2012. Na de Spelen wordt Jeroen weer opgeroepen en neemt hij deel aan de World Hockey League gehouden op HC Rotterdam. In 2014 behaalt hij met het Nederlands herenteam een tweede plaats tijdens het WK hockey in Den Haag. Naast zijn sportieve carrière is Jeroen Herzberger eigen ondernemer en begint hij het sportkledingmerk Thunder Sports.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jeroen Hertzberger inhuren als spreker?

Jeroen Hertzberger is beschikbaar voor presentaties en clinics. In zijn verhaal komt naar voren hoe hij met zijn enorme drive altijd het beste uit zichzelf haalt. Een kwaliteit die hem siert na het missen van de Olympische Spelen in Londen 2012. Daarnaast kan Jeroen als geen ander de link leggen naar het ondernemen, door zijn eigen ervaringen met zijn bedrijf.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jeroen Hertzberger

Wat klanten zeggen over
Jeroen Hertzberger

Sprekers zoals Jeroen Hertzberger

Jeroen Hertzberger boeken?