Laura Dijkema

Volleybal-international

Laura Dijkema is een van de bekendste Nederlandse volleybalsters. De spelverdeelster van het Nederlands team speelt in de Italiaanse competitie voor Novarra. Laura maakte onderdeel uit van het Nederlands team dat tweede werd op het EK (2015) en vierde op de Olympische spelen in Rio de Janeiro.

"Stay positive, work hard, make it happen"

Laura Dijkema is een van de meest bekendste speelster van het Nederlandse volleybalteam en uitgegroeid tot een belangrijke schakel van haar teams. Laura begon met volleybal bij de regionale club ‘Smash’. In 2006 maakte ze de overstap naar het hoogste niveau in Nederland en kwam ze voor DOK Dwingerloo uit. De spelverdeelster kwam tot 2011 uit voor de club waarna ze vertrok naar de Duitse competitie. In 2010 maakte Laura haar debuut op een WK. De toen twintig jarige speelster begon als basisspeelster aan haar eerste WK. Ze kwam daarna nog uit voor VfB Suhl, USC Munster, Halkbank Ankara en DSC Dresden. Laura Dijkema heeft het gehele traject van het Nederlands team meegemaakt op weg naar de wereldtop. De ingezette weg moet zijn hoogtepunt bereiken tijdens de Olympische Zomerspelen van 2020. Met het Nederlands team werd Laura onder andere tweede op het EK in 2015, derde op de World Grand Prix 2016 en vierde op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het nog jonge team heeft grote potentie om zich definitief in de wereldtop te vestigen. Momenteel speelt Laura Dijkema bij de Italiaanse club Novarra waar ook Celeste Plak en Judith Pietersen voor uitkomen.

Benieuwd wat Laura Dijkema kan betekenen voor jouw merk op social media? Bekijk haar profiel op Influencers of Sports.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Laura Dijkema inhuren als spreker?

Spelverdeelster van het Nederlands team Laura Dijkema is een bekend gezicht. Op zestienjarige leeftijd maakte ze haar debuut in de Nederlandse competitie en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlands team. Laura is inzetbaar voor het geven van volleybalclinics en presentaties op basis van interview met thema’s als samenwerken en grenzen verleggen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Laura Dijkema

Wat klanten zeggen over
Laura Dijkema

Sprekers zoals Laura Dijkema

Laura Dijkema boeken?