Manon Flier

Voormalig volleybalster

Manon Flier was één van Nederlands beste aanvalsters in het volleybal en is geruime tijd een van de sleutelfiguren van de Nederlands ploeg geweest. Ze is samen met voormalig volleyballer Reinder Nummerdor met wie zij samen een kind heeft. In 2017 besloot zij een punt achter haar volleybal carriere te zetten. Daarna schitterde ze in 2019 in een aantal voorstellingen van de musical Soof, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013, waarin ze zichzelf speelde.

"Met een toenemend zelfvertrouwen groeit ook de ambitie"

Manon Flier is een van de belangrijkste speelsters van het Nederlands dames volleybal team. Ondanks haar jonge leeftijd is ze uitgegroeid tot een vaste kracht voor het Nederlands team. Ze heeft in haar carrière inmiddels al vele interlands achter haar naam staan. Bondscoach Avital Selinger heeft het volle vertrouwen in haar en gezien de resultaten die zijn geboekt de afgelopen periode, is dat niet onterecht. Na een korte periode bij de Italiaanse topclub Novara is Manon Flier teruggekeerd naar de Nederlandse competitie. Na een jaar in Italië gespeeld te hebben heeft bondscoach Selinger gevraagd of ze deel uit wilt maken van het Oranje-plan, bij volleybalclub Martinus. Dit houdt in dat zoveel mogelijk speelsters van het nationale team bij dezelfde club in actie komen, om zo vast met elkaar te kunnen trainen en spelen om uiteindelijk de kwaliteit van het nationale team te verbeteren. Hieruit blijkt dat Flier het vaderlandsbelang hoog heeft zitten en het Nederlands Team bij haar op de eerste plaats komt. De Olympische missie mislukte, waarna de speelsters van het team allen een eigen pad kozen. Helaas kon Manon ook niet meer naar de Olympische Spelen van Rio de Janeiro omdat zij op dat bevallen was. Op dit moment speelt Manon voor het Azerbeidzjaanse Azerrail Baku. Daarna ging Manon aan de slag als beachvolleybalster. Nadat ze in 2017 op het WK niet de laatste zestien haalde besloot ze te stoppen en zich te focussen op haar gezin.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Manon Flier inhuren als spreker?

Manon Flier is een enthousiaste, spontane en vrolijke verschijning die zowel binnen als buiten het veld een positieve, maar serieuze en professionele uitstraling heeft. Ze is inzetbaar voor duopresentaties, volleybalclinics en reclamecampagnes.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Manon Flier

Wat klanten zeggen over
Manon Flier

Sprekers zoals Manon Flier

Manon Flier boeken?