Marcella Koek

Meervoudig Nederlands Kampioen padel en voormalig toptennisser

Huidig Nederlands kampioen padel Marcella Koek is een gedreven en gepassioneerde pionier van deze sport. In 2015 is zij van een internationale professionele tenniscarrière overgestapt naar padel. In dat jaar speelde zij met het Nederlands Team op het Europees Kampioenschap. Daarna speelde zij nog verschillende EK’s en WK’s. Halverwege 2023 nam zij deel aan de European Games, de 1ste stap op weg naar een Olympische status voor padel. Marcella is beschikbaar voor het geven van presentaties en padelclinics.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"

Marcella Koek stopte op redelijk jonge leeftijd met haar internationale tenniscarrière. Zij stond toen nummer 7 van Nederland en nummer 374 van de wereld. Het eenzame bestaan en gebrek aan sponsoring heeft haar doen besluiten om een nieuwe carrière op te bouwen als trainer Toptennis van de toptalenten van de KNLTB. Daarnaast geeft zij ook padeltrainingen.

Vanuit haar tenniscarriere stapte Marcella Koek over naar padel, een nog steeds opkomende sport. Op dit moment is zij fulltime padelspeelster en reist zij de hele wereld over. Ook is zij een enthousiaste ambassadeur van deze sport, waarbij ze al vele clinics heeft gegeven. Ze werd in 2018, 2019 (2x) en 2023 Nederlands kampioen. Samen met haar padelpartner Steffie Weterings reist ze de wereld over.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Marcella Koek inhuren als spreker?

Marcella Koek vertelt in haar presentaties een eerlijk verhaal over wat er komt kijken om te voldoen aan verwachtingspatronen van trainers, ouders, teamgenoten en jezelf. Daarnaast komt ze terug op de mooie aspecten van het spelen van toernooien in het buitenland, dat anderzijds gepaard gaat met eenzame momenten, zeker na verloren partijen. Als nummer 1 van Nederland komt er een bepaalde druk op je schouders te liggen. Je geniet maar kort van een overwinning maar de teleurstelling duurt heel lang, hoe ga je daarmee om?

Daarnaast heeft Marcella al veel clinics gegeven en is zij dus inzetbaar om bedrijven een geslaagd teamuitje te bezorgen en/of mensen te enthousiasmeren voor de padel sport. Dit kan een individuele clinic zijn, maar ook met haar padelpartner Steffie Weterings.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Marcella Koek

Wat klanten zeggen over
Marcella Koek

Sprekers zoals Marcella Koek

Marcella Koek boeken?