Steffie Weterings

Nederlands kampioen padel

Steffie Weterings is de huidige nummer 1 van Nederland samen met haar partner Marcella Koek. Ze heeft een achtergrond als toptennisster, vanuit de jeugd heeft zij jaren nummer 1 van Nederland gestaan in haar eigen leeftijdscategorie en vanaf 11 jarige leeftijd reisde zij al internationaal met Jong Oranje. Daarnaast heeft zij 17 jaar ervaring als tennis lerares en is ze sinds twee jaar ook actief als padel trainster. Naast het feit dat zij veel traint, zowel op de padelbaan als in de gym, geeft zij met veel enthousiasme clinics. Daarbij vindt ze het leuk om haar passie en kennis over te dragen aan andere mensen.

"Go hard or go home"

Steffie Weterings heeft een achtergrond als toptennisster. Vanuit de jeugd heeft zij jaren nummer 1 van Nederland gestaan in haar eigen leeftijdscategorie en vanaf 11-jarige leeftijd reisde zij al internationaal met Jong Oranje. Daarnaast heeft zij 17 jaar ervaring als tennis lerares en is ze sinds twee jaar ook actief als padel trainster.

De afgelopen jaren maakte zij voornamelijk furore als padel speelster. Deze sport begint steeds populairder te worden. De populariteit van deze sport loopt eigenlijk synchroon aan de prestaties van Steffie Weterings. In 2022 drong zij met haar partner Marcella Koek de top 100 van de wereld al binnen, waardoor ze nu internationale toernooien spelen, zoals de Premier Padel Roland Garros. In 2023 werd zij met haar partner Marcella Koek Nederlands kampioen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Steffie Weterings inhuren als spreker?

Steffie Weterings weet wat het is om opnieuw te moeten knokken voor een plek aan de top. Na indrukwekkende jeugdprestaties in de tennissport besloot zij om na een periode van vooral lesgeven zich te richten op een carrière in het padel. Al snel bleek dit de perfecte sport voor haar te zijn. Snel, krachtig en lekker knallen; precies datgeen wat bij haar past. Door haar topsport mentaliteit weet zij het beste uit zichzelf te halen, zowel op als buiten de baan. Ook profileert zij zich sterk online, waardoor haar Instagram account een onderdeel is van haar bestaan als topsporter. Ze motiveert zich iedere dag om het beste uit zichzelf te halen voor het behalen van bepaalde doelen; mentale weerbaarheid, personal training en zich ontwikkelen tot de fitste versie van zichzelf op alle vlakken. Steffie Weterings legt dit graag uit en deelt graag deze ervaringen over de sport en haar eigen ontwikkeling. Ze leert iemand snel de basis van het padel en is een sparringspartner als het gaat om ontwikkeling van jezelf voor sport. Zij doet dit tijdens een padelclinic, welke ze eventueel in combinatie met haar padelpartner Marcella Koek kan geven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Steffie Weterings

Wat klanten zeggen over
Steffie Weterings

Sprekers zoals Steffie Weterings

Steffie Weterings boeken?