Marije van Hunenstijn

Nederlands Olympisch sprintster

Marije van Hunenstijn is het voorbeeld dat je in een individuele sport zoals atletiek, je concurrenten nodig hebt om beter te worden! Ondanks dat Marije iedere dag 2 keer traint met haar directe concurrenten staat ze ook regelmatig tegen hen op de wedstrijdbaan. Marije is meervoudig Nederlands kampioen en stond in 2016 al op de Olympische Spelen, ook voor de Olympische Spelen in 2021 is Marije al gekwalificeerd!

"No ups without downs"

Marije deed in 2014 haar eerste internationale ervaring op tijdens de wereldjunioren-wereldkampioenschappen. Daar nam Marije van Hunenstijn deel aan zowel de 100 meter sprint als de 4 x 100 meter estafette. Op de 100 meter sprint kwam Marije in de finale!

In 2016 werd Marije vierde op de Nederlandse kampioenschappen op jonge leeftijd, vanaf dat moment werd Marije alleen nog maar beter. Met als hoogtepunt dat ze mee mocht naar Brazilië voor de Olympische Spelen, echter wel als reserve. In de series werd Marije aangewezen op de 4 x 100 meter estafette en behaalde ze de finale.

In 2019 was Marije het gezicht van het NK atletiek, in haar eigen stad Apeldoorn! Tevens wist Marije zich in 2019 al te kwalificeren voor de Olympische spelen van 2021 in Tokio op de 100 meter sprint. Met een enorme PR: 11.13 seconden! Marije is een laatbloeier, ze wordt alleen nog maar beter en beter.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Marije van Hunenstijn inhuren als spreker?

Marije is inzetbaar voor atletiekclinics (voornamelijk sprint en hordelopen) en als spreker. Atletiekclinics onder leiding van Marije zijn uitdagend maar wel aan te passen aan ieder niveau. Als spreker vertelt Marije hoe zij omgaat met haar concurrenten om zelf als individu beter te worden.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Marije van Hunenstijn

Wat klanten zeggen over
Marije van Hunenstijn

Sprekers zoals Marije van Hunenstijn

Marije van Hunenstijn boeken?