Mark Tigchelaar

Neuropsycholoog, coach en ondernemer

Net als neurowetenschapper Erik Scherder is Mark Tigchelaar afkomstig uit dit steeds populairder wordende vakgebied. Mark heeft zich hierin gespecialiseerd om de inzichten uit de wetenschap om te zetten in praktisch toepasbare oefeningen waarmee je meer controle over je eigen gedrag krijgt. Met als gevolg minder stress en een beter geheugen. In zijn recentelijk verschenen boek Focus Aan/Uit doet hij dit met betrekking tot het onderwerp concentratie.

"How more focus leads to a better life"

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Zijn eerdere boeken zijn vertaald in zes talen, hij heeft verschillende TEDx-talks gegeven en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd. De kracht van Mark is om wetenschap naar de praktijk te vertalen. Zijn aanpak is dan ook goed onderbouwd en tegelijk enorm praktisch. Je kunt alles gelijk inzetten op het werk of in het dagelijks leven. Zijn keynote sessies zijn altijd licht van toon, met humor en zelfspot. Mark Tigchelaar spreekt over het brein, concentratie, snellezen, geheugen, presteren, neurowetenschappen en de chemie van afleiding.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Mark Tigchelaar inhuren als spreker?

Mark Tigchelaar neemt de deelnemer mee op een reis door het brein. Van millennials tot CEO’s weet hij te inspireren en bewust te maken hoe de hersenen het efficiëntst in te zetten. Met humor en herkenbare voorbeelden geeft hij workshops en keynote lezingen over concentratie, prestatie, FLOW, vitaliteit en oorzaken van stress op neurologisch niveau. Zijn sessies zijn licht van toon en geven de deelnemer praktische handvatten om gelijk in te zetten in het dagelijks leven & werk.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Mark Tigchelaar

Wat klanten zeggen over
Mark Tigchelaar

Sprekers zoals Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar boeken?