Wouter de Jong

Dagvoorzitter, spreker, trainer en bestsellerauteur

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons.

Proteïneshake voor je hersenen
De Mindgym methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, veerkrachttraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie. Dit doet Wouter door simpele effectieve denkwijzen en technieken aan te leren die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven.

Wouter is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid en was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als Pauw, RTL Late Night en Boulevard. De keynotes van Wouter zijn interactief, met humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de  Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als  acteur, waaronder in GTST en Villa Achterwerk. Hij volgde meerdere opleidingen tot mind expert, onder andere tot mindfulness trainer aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wouter is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid en was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als RTL Late Night, Pauw en Boulevard. De keynotes van Wouter zijn interactief, met humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de  Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur,. Hij volgde meerdere opleidingen tot mind expert, onder andere tot mindfulness trainer aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wouter bracht de populaire Mindgym boekenreeks uit, in samenwerking met Maven Publishing. Sindsdien zijn er al meer dan 200.000 lezers voor zijn bestsellers, waaronder  ‘Mindgym, Sportschool voor je geest’, gevolgd door ‘Mindgym Workouts’, de Mindgym Journal en ‘Superkrachten voor je hoofd’, de kindereditie van Mindgym. Tevens is er een speciale Dylan Haegens editie van ‘Superkrachten voor je hoofd’

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Wouter de Jong inhuren als spreker?

Met zijn leerzame workshops is Wouter de Jong in te zetten als keynote spreker, dagvoorzitter en trainer. Hierin neemt hij het publiek mee in de wereld van zijn Mindgym en komen bezoekers weer fris en fruitig naar buiten. Wouter geeft met zijn rijke achtergrond een ervaring die lang zal beklijven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Wouter de Jong

Wat klanten zeggen over
Wouter de Jong

Sprekers zoals Wouter de Jong

Wouter de Jong boeken?