Wouter de Jong

Dagvoorzitter, spreker, trainer en bestsellerauteur

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elk bedrijf, kantoor of zaal tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en interactieve workshops geven je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker, mindfulness trainer en bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: ‘Superkrachten voor je hoofd’, oftewel Mindgym voor kids. In 2020 verscheen Superkrachten voor je hoofd, de Dylan Haegens editie. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Wouter de Jong inhuren als spreker?

Met zijn leerzame workshops is Wouter de Jong in te zetten als keynote spreker, dagvoorzitter en trainer. Hierin neemt hij het publiek mee in de wereld van zijn Mindgym en komen bezoekers weer fris en fruitig naar buiten. Wouter geeft met zijn rijke achtergrond een ervaring die lang zal beklijven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Wouter de Jong

Wat klanten zeggen over
Wouter de Jong

Sprekers zoals Wouter de Jong

Wouter de Jong boeken?