Patrick Pearson

Zwemcoach

Patrick Pearson is zwemcoach van een aantal Nederlandse topsporters. Van deze topzwemmers is Ranomi Kromowijojo de meest spraakmakende naam. Patrick staat erom bekend dat hij door middel van een goed en uitgebreid trainingsprogramma, doelen weet te bereiken.

"Durven anders denken. Durven anders doen"

Patrick Pearson is als zwemcoach begonnen bij zwemclub PSV. Vanuit daar is hij in 2013 doorgestroomd naar RTC waar hij zich vooral heeft gefocust op het ontwikkelen van talent. Doordat zijn manier van coachen de nationale zwembond goed beviel heeft Pearson in 2015 promotie gekregen door coach te worden van een aantal atleten die behoren tot de zwemelite van Nederland. Ook Olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo valt onder zijn hoede waarmee hij hoge ogen wilde gooien op de Olympische Spelen van 2016. Helaas viel Ranomi niet in de prijzen. Ze gingen met elkaar verder en tijdens het WK langebaan in Boedapest was Ranomi weer zeer succesvol.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Patrick Pearson inhuren als spreker?

Patrick Pearson kan ingezet worden voor motiverende presentaties met als onderwerp het bereiken van doelen, het ontwikkelen van talenten, intrinsieke motivatie en het omgaan met snelle veranderingen. Patrick Pearson is sterk in zijn nuchtere, kritische  en heldere kijk op topsport.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Patrick Pearson

Wat klanten zeggen over
Patrick Pearson

Sprekers zoals Patrick Pearson

Patrick Pearson boeken?