Marrit Steenbergen

Zwemster

Als 15-jarig zwemtalent wint Marrit op de Europese Spelen een gouden medaille op de 100 meter vrije slag. Met deze unieke prestatie wordt Marrit een grote toekomst toebedeeld. De verwachting en druk die Marrit op jonge leeftijd ervaart, voelt voor Marrit te veel. Dankzij de juiste begeleiding zit Marrit weer lekker in haar vel, en dat is te zien. Tijdens het WK in Fukuoka wint Marrit op de 100 meter vrije slag een bronzen medaille.

De op 11 januari 2000 in Ooststellingwerf geboren Marrit is vanaf jonge leeftijd in het zwembad te vinden. Al snel blijkt dat zij veel talent bezit en komt voor de nationale selecties te zwemmen. In 2013 behaalt zij haar eerste internationale resultaat door tijdens het Europees Jeugd Olympisch Festival twee zilveren medailles te behalen op de 50 en 100 meter sprint. Tijdens de Europese Spelen 2015 in Bakoe wordt er een gouden medaille (100 meter vrije slag) en twee zilveren medailles (50 en 200 meter vrije slag) gewonnen. Maar ook met de estafetteploeg is Marrit succesvol met een zilveren medaille op de 4 keer 100 meter wisselslag, 4 keer 200 meter vrije slag en 4 keer 100 meter vrije slag. Marrit gaat in 2021 mee naar de Olympische Spelen in Tokio. Tijdens het WK in Fukuoka wint Marrit een bronzen medaille.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Marrit Steenbergen inhuren als spreker?

Marrit is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview, openingen en andere commerciële activiteiten. Daarnaast is Marrit inzetbaar voor het geven van een zwemclinic.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Marrit Steenbergen

Wat klanten zeggen over
Marrit Steenbergen

Sprekers zoals Marrit Steenbergen

Marrit Steenbergen boeken?