Trinko Keen

Voormalig tafeltennisser

Trinko Keen is de meest succesvolle mannelijke tafeltennisser van Nederland. Jarenlang stond hij aan de top van het Europese tafeltennis en was hij samen met Danny Heister in eigen land bijna schier onverslaanbaar.

"Sport leert je lessen voor het leven die nergens anders zijn te leren"

Trinko Keen is de meest succesvolle tafeltennisser uit de Nederlandse geschiedenis. Trinko komt uit een echte tafeltennisfamilie. Zijn eerste ballen sloeg hij op zijn zevende. Tien jaar later werd hij professional. Hij nam deel aan drie Olympische Spelen, zeven top-12 toernooien en haalde prijzen op de Pro-tour toernooien. Daarnaast speelde hij ruim 15 jaar in de Duitse competitie, die als de sterkste competitie in de wereld geldt. Samen sporten en in de keuken kijken van topsport. Trinko verzorgt clinics die daarop gericht zijn. Naast het zelf spelen onder begeleiding laat Trinko zien wat de magie van effect is en geeft hij concrete aanwijzingen hoe, iedereen op zijn of haar eigen niveau, technieken kunnen worden aangeleerd. Daarnaast verzorgt Trinko ook presentaties. Bij topsport gaat het om winnen, om succes. Voor iedere sporter binnen zijn of haar sport gelden daarvoor dezelfde wetten, dezelfde regels. Talent, karakter en het vermogen om compromisloos ergens helemaal voor te gaan zijn belangrijke eigenschappen voor iedere sporter die de top wil halen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Trinko Keen inhuren als spreker?

Trinko is beschikbaar voor presentaties en clinics. Tijdens zijn clinics leert Trinko  je op een humorvolle en enthousiaste manier kennismaken met het tafeltennis.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Trinko Keen

Wat klanten zeggen over
Trinko Keen

Sprekers zoals Trinko Keen

Trinko Keen boeken?