Bas van Veenendaal

Presentator Ziggo Sport

Bas van Veenendaal is presentator bij Ziggo Sport. Elke zaterdag presenteert hij daar Deportivo United met Jan Boskamp als vaste gast en een tweede roulerende gast. Bas presenteert daarnaast de diverse voetbal- en sportuitzendingen met gasten als Willem van Hanegem, Wim Kieft en Bert van Marwijk.

"Je kan alles, als je het maar echt wil"

Bas was dertien toen hij wist wat hij wilde worden. Sportpresentator. Hij ging recht op zijn doel af, schreef tijdens zijn studie aan de school voor journalistiek voor de krant en begon nog voor hij was afgestudeerd als sportverslaggever bij de regionale omroep in Utrecht. Tijdens de eerste maanden als sportverslaggever rondde Bas zijn studie af. In 2008 vertrok hij naar Eredivisie Live om daar vanuit de diverse stadions met analisten de wedstrijden te presenteren. Gedurende zijn tijd bij Eredivisie Live, later Fox Sports, ging Bas ook steeds meer vanuit de studio presenteren. In 2015 stapte hij over naar Ziggo Sport, waar hij als presentator de diverse uitzendingen presenteert.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Bas van Veenendaal inhuren als spreker?

Bas is de perfecte discussieleider of dagvoorzitter. Hij weet altijd een leuke sfeer te creëren tijdens zijn gesprekken. Humorvol, maar zeker ook scherp waar nodig. Dankzij zijn ervaring als televisiepresentator weet Bas hoe hij met gasten om moet gaan en hoe hij een lekkere sfeer kan creëren. Bas is een perfectionist die zich altijd uitstekend voorbereidt.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bas van Veenendaal

Wat klanten zeggen over
Bas van Veenendaal

Sprekers zoals Bas van Veenendaal

Bas van Veenendaal boeken?