Hélène Hendriks

Presentatrice van o.a. ESPN en de Oranjezomer

Hélène Hendriks is inmiddels een gevestigde naam in de journalistieke sportwereld. Door haar ervaringen die ze heeft opgedaan als presentatrice van onder andere de Oranjezomer, Champions League en Half8, is ze een uitstekende optie als dagvoorzitter en interviewer. Vanwege haar brede interesse en enthousiasme, kan ze ieder event naar een hoger niveau tillen.

 

 

Hélène Hendriks speelde als hockeyster 12 jaar lang in de hoofdklasse bij clubs als BHV Push en Rotterdam. Na haar carriere begon zij in de journalistiek als presentatrice voor Brabant10 en was ze actief voor NAC TV. Na presentaties van programma’s voor Omroep Brabant en L1, maakte ze in 2013 de stap naar Fox Sports, destijds de zender die o.a. de Eredivisie live uitzond. Van 2015 tot 2018 presenteerde zij ‘De Eretribune’ met Jan Joost van Gangelen. In 2018 werd zij verkozen tot beste sportjournalist van 2018. Vanaf 2019 was ze afwisselend met Wilfred Genee presentatrice van de Champions League wedstrijden. Sinds 2021 presenteert Hélène het programma De Oranjezomer. Daarnaast schuift zij regelmatig aan als tafeldame bij Vandaag Inside.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Hélène Hendriks inhuren als spreker?

Hélène Hendriks heeft een grote staat van dienst opgebouwd als presentatrice, interviewer en dagvoorzitter. Van Steven Berghuis tot Jan Boskamp: wekelijks interviewt zij de meest uiteenlopende personen uit de sportwereld. Met haar empathie, enthousiasme, maar ook zeker prikkelende opmerkingen is zij in staat om mensen op hun gemak te stellen en tevens het event in goede banen leiden. Hélène schakelt snel en reageert gevat op onverwachte zaken. Voor opdrachten als dagvoorzitter en interviewer is zij bereid om mee te denken met de klant en kan zij maatwerk regelen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Hélène Hendriks

Wat klanten zeggen over
Hélène Hendriks

Sprekers zoals Hélène Hendriks

Hélène Hendriks boeken?