Humberto Tan

Presentator en zelfstandig ondernemer

Humberto Tan is één van de bekendste en meest veelzijdige presentatoren van Nederland. Met zijn eigen stijl presenteerde Humberto jaren tv-programma’s zoals de Wedstrijden en RTL Boulevard. Lange tijd was Humberto Tan te zien als tafelheer van zijn eigen Late Night Show op RTL. Naast presenteren heeft Humberto zijn eigen kledinglijn, radioprogramma en schrijft hij boeken.

"Kansen worden groter als je ze ook wilt zien"

Humberto Tan was hard op weg naar een succesvolle carrière in de advocatuur. Na de afronding van zijn studie Rechten koos hij echter voor een opmerkelijke carrièreswitch. Hij trad in dienst van de AVRO. Eerst als redactielid en later als presentator van het programma Forza. Na een korte periode bij een Amsterdams advocatenkantoor koos hij definitief voor de media. Bij de NOS ging hij aan de slag als beeldredacteur voor zowel Studio Sport als het Journaal. Later maakte hij de overstap als presentator van Studio Sport. Met John de Mol ging hij mee naar de ambitieuze zender Tien waar hij onder andere zijn eigen sporttalkshow presenteerde. Helaas was Tien geen lang leven beschoren. Humberto presenteerde elke ochtend een programma bij BNR nieuwsradio en was gastpresentator bij RTL Boulevard. Naast zijn actieve rol als presentator richtte Humberto in 2003 zijn eigen kledinglijn op, HUMBERTO. In de periode van 2013 tot 2018 was Humberto tafelheer in het programma RTL Late Night en maakt hij elke zaterdag het radio programma BNR SportZaken.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Humberto Tan inhuren als spreker?

Humberto Tan heeft zichzelf een hele eigen stijl aangemeten, enerzijds deskundig en inhoudelijk, anderzijds los en vermakelijk. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach steelt hij de harten van het publiek. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen. Of het nu een sportieve, zakelijke of maatschappelijke bijeenkomst betreft, Humberto maakt er een energiek en interactief programma van.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Humberto Tan

Wat klanten zeggen over
Humberto Tan

Sprekers zoals Humberto Tan

Humberto Tan boeken?