Jeroen Manschot

Scheidsrechter Betaald Voetbal

Sinds 2011 is Jeroen Manschot actief als scheidsrechter in het Betaald Voetbal. Jeroen wordt voornamelijk ingezet bij wedstrijden in de Eredivisie als scheidsrechter en als VAR. Tevens is Jeroen als vierde official regelmatig actief bij internationale wedstrijden. Naast het fluiten is Jeroen actief als videoanalist bij de KNVB, waar hij talentvolle scheidsrechters ondersteuning biedt door middel van videobeelden. Ook is hij bij de KNVB docent en actief betrokken bij de plaatselijke voetbalvereniging.

"Fluitend samenwerken; succes is niet altijd wat je ziet"

Jeroen Manschot (1982) begon op 16-jarige leeftijd als scheidsrechter bij SV Houten. Wat begon als iets leuks naast het voetbal, veranderde al snel naar wekelijks meerdere wedstrijden fluiten bij de club. Na drie jaar Talententraject amateurvoetbal, vijf jaar Talententraject Betaald Voetbal en wat tegenslagen (diverse blessures) verder, maakte Manschot zijn debuut in de Jupiler League op 31 augustus 2012 bij FC Dordrecht – SC Veendam. Binnen twee seizoenen wist Jeroen te promoveren van de Masterclass naar de Junior lijst. Hiermee was de stap naar de Eredivisie dichterbij gekomen en op 16 februari 2014 was dan ook het moment aangebroken dat Jeroen zijn debuut mocht maken op het hoogste niveau in Nederland. Op deze zonnige zondag stond SC Cambuur – PEC Zwolle onder zijn leiding. Inmiddels is Jeroen per 1 juli 2017 van vaste waarde in de hoogste groep en actief als scheidsrechter en videoscheidsrechter in de Eredivisie.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Jeroen Manschot inhuren als spreker?

Jeroen Manschot verzorgt diverse presentaties voor diverse doelgroepen. De presentaties zijn altijd op interactieve wijze en hij weet het publiek te boeien met zijn unieke beelden, inclusief communicatie.  Het geheel wordt met veel zelfspot, humor en een lach gedaan, maar hij raakt ook zeker de overeenkomsten aan met het bedrijfsleven. Daar waar teamwork en communicatie óp het veld centraal staan, komt dat óók tijdens zijn presentaties duidelijk naar voren komen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jeroen Manschot

Wat klanten zeggen over
Jeroen Manschot

Sprekers zoals Jeroen Manschot

Jeroen Manschot boeken?