Merijn Scheperkamp

Langebaanschaatser Team Jumbo-Visma

Merijn Scheperkamp is een langebaanschaatser wiens specialiteiten liggen op de korte afstanden. Hij is onderdeel van de Team Jumbo Visma Development ploeg en hoopt zich de komende jaren verder te ontwikkelen richting de Nederlandse en internationale top. De pas 22-jarige Scheperkamp plaatste zich op het Olympisch Kwalificatietoernooi op de 500 meter met een razendsnelle tijd van 34.45 seconde voor de Olympische Spelen van 2022.

In 2018 deed Merijn Scheperkamp als inlineskater in Buenos Aires mee aan de Jeugd Olympische Spelen. Vier jaar later is Merijn één van de Olympische atleten in Peking. De rijder van Jumbo-Visma verraste op het Olympisch Kwalificatietoernooi in Thialf door de 500 meter op zijn naam te schrijven in een tijd van 34,45 seconden. Helaas wist hij als debutant op de Olympische Winterspelen geen medaille te bemachtigen. Hij hoopt zijn droom – het winnen van Olympisch goud – de komende jaren te gaan realiseren. Scheperkamp maakte in 2021 officieel zijn debuut van het Development team naar de hoofdploeg van Jac Orie.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Merijn Scheperkamp inhuren als spreker?

Door zijn ervaring in de internationale schaatswereld kan Merijn duidelijk vertellen over omgaan met tegenslagen, het stellen van doelen en de druk die komt kijken bij schaatsen op het hoogste niveau. Merijn is beschikbaar voor interviews, clinics en trainingen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Merijn Scheperkamp

Wat klanten zeggen over
Merijn Scheperkamp

Sprekers zoals Merijn Scheperkamp

Merijn Scheperkamp boeken?