Noël van ’t End

Olympisch judoka en Wereldkampioen

Noël zijn hele leven staat in het teken van Judo, al van kleins af aan. Toen hij naar de Olympische Spelen in Rio kon kwam zijn droom uit. Deze droom duurde in totaal 30 seconden, na 30 seconden was Noël al uitgeschakeld en moest hij naar huis. Een jaar lang wilde hij de mat niet meer op, totdat hij een nieuwe coach kreeg. Noël is erop gebrand om de volgende Olympische Spelen voor niets minder dan goud te gaan! Hij bezorgde Nederland in augustus 2019 dan ook de eerste wereldtitel Judo in tien jaar.

"Hunting for GOLD"

Toen Noël 21 jaar oud was werd hij gevraagd om fulltime te gaan trainen in Haarlem bij de Nederlandse Judobond. Die keuze was voor Noël makkelijk gemaakt. Van ’t End was tot 2016 nog geen grote naam in de judowereld, maar daar kwam in 2016 verandering in toen Noël zich verzekerde van een plek op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Eén maand voor de Olympische Spelen scheurde Noël zijn enkelbanden af. Hoe dan ook ging Noël naar de Spelen, volledig hersteld of niet. Uiteindelijk was de spelen van 2016 het grote dieptepunt in de carrière van Noël, hij verloor meteen zijn eerste wedstrijd en moest naar huis. Noël verhuisde meteen naar Parijs om zijn motivatie om de mat weer op te gaan terug te vinden.

Na 1,5 jaar kwam Noël van ’t End weer terug naar Nederland, nu traint Noël onder leiding van een nieuwe trainer, op een nieuwe plek en het gaat beter dan ooit. Hij won in maart 2019 zijn allereerste Grand Slam, in augustus 2019 won hij zijn allereerste WK-finale en heeft nu nog maar één doel: GOUD op de Olympische Spelen!

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Noël van ’t End inhuren als spreker?

Noël spreekt uit eigen ervaring hoe om te gaan met een tegenslag. Je werkt je hele leven naar een doel, maar wat als je droom in een fiasco eindigt? Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je ervoor dat je weer volledig gedisciplineerd met je nieuwe doel aan het werk gaat?

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Noël van ’t End

Wat klanten zeggen over
Noël van ’t End

Sprekers zoals Noël van ’t End

Noël van ’t End boeken?