Olav Mol

Presentator Autosport

Olav Mol staat bekend als de stem van de autosport en Formule 1. Hij geeft al sinds 1991 op kenmerkende en energieke wijze commentaar op televisie bij één van de grootste sporten ter wereld.

De in Bloemendaal geboren Olav is sinds 1991 commentator van de Formule 1. Na een jaar bij de NOS commentaar te hebben gegeven worden de rechten overgedragen aan RTL waar hij twaalf jaar lang live-verslagen en samenvattingen deed van de Formule 1. In 2007 verhuizen de rechten echter weer naar SBS waar hij tot eind 2012 commentaar blijft geven. Vanaf eind 2012 lagen de rechten in handen van Sport 1, die een naamsverandering naar Ziggo Sport maakte in 2016, waar hij tot op heden nog steeds werkzaam is. Naast zijn werkzaamheden op de tv is Olav ook nog twee jaar werkzaam op de radio van 2002 tot 2003 bij Yorin FM. In 2000 was hij mede-oprichter van het blad RaceReport waarbij er achtergrondreportages worden gemaakt van de verschillende race-disciplines. Naast autosportpresentator doet Olav vanaf 2006 mee aan de Dakar-rally en heeft meerdere boeken geschreven over de autosport. Sinds 2012 is Olav mede oprichter en eigenaar van de (internet) radiozender Grand Prix Radio. Waar 24 uur per dag muziek en autosport wordt uitgezonden.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Olav Mol inhuren als spreker?

Olav Mol is door zijn jarelange ervaring als presentator inzetbaar voor het geven van lezingen over de autosport. Met zijn enthousiasme kan hij je meenemen in de wereld van de Formule 1 en andere disciplines in de autosport. Daarnaast is Olav een uitstekende dagvoorzitter die met zijn enthousiaste en energieke stijl elke bijeenkomst aan elkaar weet te praten.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Olav Mol

Wat klanten zeggen over
Olav Mol

Sprekers zoals Olav Mol

Olav Mol boeken?