Puck Moonen

Professioneel wielrenster

Wielrenster Puck Moonen staat bekend als een groot wielertalent. In 2015 nam ze onder meer deel aan Gent-Wevelgem, de Ronde van Gelderland en de Omloop van de IJsseldelta. In 2016 nam ze deel aan de Ronde van België, waarin ze wegens een blessure moest opgeven. Sinds 2017 komt de 22-jarige wielrenster uit voor de ‘Lotto Soudal Ladies’ ploeg. Voor haar doorbraak studeerde ze natuur- en scheikunde, ter voorbereiding op de studie geneeskunde.

Wielrenster Puck Moonen wordt in 1996 geboren in Sint-Michielsgestel, een plaatsje in Brabant. Ze droomt al jong van een carrière als professioneel wielrenster, een droom die na jaren van hard werken en trainen uitkomt. In 2015 nam ze onder meer deel aan Gent-Wevelgem, de Ronde van Gelderland en de Omloop van de IJsseldelta. In 2016 nam ze deel aan de Ronde van België, waarin ze wegens een blessure moest opgeven. In mei 2017 werd Puck door de stemmers bij FHM uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Sinds oktober 2017 komt Puck uit voor de ‘Lotto Soudal Ladies’ ploeg. Voordat ze dit contract tekende studeerde ze natuur- en scheikunde, ter voorbereiding op de studie geneeskunde. Naast haar topsportcarrière deelt Puck haar leven op social media, waarop ze een enorm bereik heeft.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Puck Moonen inhuren als spreker?

Puck Moonen is inzetbaar voor het geven van een wielerclinic voor zowel beginners als gevorderden en voor een interview/presentatie op basis van een interview. Puck neemt haar publiek mee in de wereld van het wielrennen en vertelt onder andere over tegenslagen zoals blessures in haar nog jonge carrière.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Puck Moonen

Wat klanten zeggen over
Puck Moonen

Sprekers zoals Puck Moonen

Puck Moonen boeken?