Rob Harmeling

Voormalig wielrenner en ondernemer

Rob Harmeling is een voormalig Nederlands profwielrenner. Bekend van zijn deelname aan de Olympische Spelen van Seoul in 1988, en zijn aanwezigheid bij het televisieprogramma ‘De Avondetappe’. Ook heeft Rob na zijn topsport carrière twee bedrijven opgericht. Met zijn ervaring in de topsport en televisiewereld zijn Rob zijn lezingen fascinerend en meeslepend.

Rob Harmeling is geboren in 1964 in Hellendoorn. Na zijn opleiding houtbewerking aan de LTS blijkt dat Rob talent heeft in het fietsen. Hij schopt het zelfs tot prof, niet alleen zijn talent maar ook zijn tomeloze inzet helpen hem dit te bereiken. Hij fietste voor de onder andere de ploegen Histor – Sigma, TVM en TVM Sagno. Hij behaalde verschillende successen, zo werd hij in 1986 Wereldkampioen 100 Kilometer ploegentijdrit. Ook wint hij dat jaar de meerdaagse wielerwedstrijd Fleche de Sud. In zijn latere jaren weet hij ook nog verschillende etappes op zijn naam te schrijven, waaronder in de Tour de France en de Ronde van Nederland. Na zijn actieve carriere is Rob aan de slag gegaan als mental coach, in dit vak heeft hij een enorme staat van dienst opgebouwd in het bedrijfsleven. Ook is Rob regelmatig te gast bij het programma ‘De Avondetappe’ waarin hij commentaar geeft op de Tour de France. Hiernaast is Rob zeer actief in het bedrijfsleven, hij heeft namelijk twee bedrijven opgericht. Deze bedrijven heten Sportsbalm en SportGeluk. Hiermee houdt Rob zich bezig in zowel de fysieke als mentale fitheid van mensen. Ook heeft Rob ervaring in de internationale sales. Tegenwoordig is Rob ploegenleider bij Tour de Tietema.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rob Harmeling inhuren als spreker?

Rob is inzetbaar voor het geven van lezingen en presentaties. Door zijn talent en enorme drive heeft hij het zo ver geschopt, zijn ervaringen hierin deelt hij op energieke wijze. Ook zijn ervaring als mental coach ondersteunt zijn verhaal op krachtige wijze.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rob Harmeling

Wat klanten zeggen over
Rob Harmeling

Sprekers zoals Rob Harmeling

Rob Harmeling boeken?