Wilfred Genee

Presentator Veronica Inside

Wilfred Genee is tegenwoordig presentator van het populaire voetbalprogramma Vandaag Inside. Wilfred is uitgesproken, adrem maar bovenal een sportliefhebber. Met zijn ervaring als tv-presentator en de omgang met diverse gasten aan tafel weet Wilfred de juiste toon te zetten en leiding te geven aan discussies.

"Je kan er nu wat aan doen!"

Op jonge leeftijd wist Wilfred al wat hij wilde worden, sportpresentator. Toch koos hij in zijn studietijd niet voor een opleiding in die richting, maar voor de studie Rechten. Wilfred’s vrije tijd ging echter volledig op aan zijn werk voor de Lokale Omroep Groningen. Het werken voor de camera beviel Wilfred Genee zo goed dat hij besloot zich na zijn studie volledig te concentreren op zijn carrière als sportpresentator.

Na de periode bij de lokale omroep presenteerde Wilfred Genee onder andere bij Filmnet, Sport 7 en SBS6. Uiteindelijk kwam hij terecht bij RTL. Daar presenteerde hij samen met Johan Derksen en Hans Kraay sr. het programma Voetbal Inside. In dit programma worden allerlei zaken in en rondom het voetbal uitgebreid besproken. Ook presenteerde Genee het Engelse en Duitse voetbal en was hij gastspreker bij RTL Boulevard. Na een avontuur van twee jaar bij Talpa als anchorman van het programma ‘De Wedstrijden’ is Wilfred Genee in 2007 weer teruggekeerd bij RTL om onder andere Voetbal Inside (voorheen Voetbal International, nu Veronica Inside) te presenteren en in de zomer het programma Tour du Jour. In het populaire praatprogramma leidt Wilfred de discussies aan tafel waarin vaste gasten als o.a René van der Gijp, Johan Derksen en Hans Kraay jr. hun visie geven op het hedendaagse voetbal.

In november 2013 bracht Wilfred samen met zijn vrouw het succesvolle boek ‘Vullen of Voeden’ uit. In dit boek laten zij zien wat het effect van voeding heeft op het lichaam van kinderen. Momenteel is Wilfred naast zijn werk bij Vandaag Inside was voor een lange periode actief als presentator van de Champions League wedstrijden voor RTL7.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Wilfred Genee inhuren als spreker?

Wilfred Genee is een uitstekende dagvoorzitter en discussieleider. Tijdens bijeenkomsten is Wilfred scherp, zakelijk, kritisch, relativerend, humoristisch en gevat. Hij weet een sfeer te scheppen waarin andere sprekers zich prettig voelen en heeft de gave het publiek enorm te boeien.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Wilfred Genee

Wat klanten zeggen over
Wilfred Genee

Sprekers zoals Wilfred Genee

Wilfred Genee boeken?